Pastis bistrobar

01.05.2024, 20:57

Kort oppsummering av et raskt besøk med kollega, før aftenpodden skulle snakke om Trump og det amerikanske valget på Latter.

Litt rot med bordet som var booket, vi må ha uttrykt oss utydelig?

Raskt vann og menyer på bordet.

Spennende og erkefransk meny, her skal Hun tilbake for å smake mer!

Veldig hyggelig servitør. Svært positivt at vi fikk smake to ulike typer hvitvin, før vi bestemte oss for en god Chablis.

Hun har gode minner om flammekueche fra Jenny’s i Paris, og valgte tarte flambee (fransk pizza) med sopp, creme fraiche, gruyere og trøffel. Den har en oval form, servert på stenplate. Nam, nam. 

Den Gode Kollega liker også vegetar best og skrøt av sin selleristek med potetmos, sølvløk og sopp.

Jevnt over gode smaker. 

Alt kjapt levert og regningen betalt på en time.

Dette var bra og off we go…..

Au revoir😊

Passer altså for en rask, god matbit før eller etter noe, og sikkert også for en lengre aften.

Terningkast 4 (smakte ikke og var ikke lenge nok til å gi høyere).

Men; en kokvarm fredagskveld i mai var Hun, Mannen og Eldste sønn tilbake. Sittende ute med kalde Ringnes og nydelig Sancerre. Hun valgte kyllingbryst fylt med tre oster, potetpuré, grønnsaker og rødvinssaus. Mannen har lenge hatt lyst på blåskjell, men rakk det ikke i Paris. Disse var deilige og med en utsøkt saus, den beste Han har smakt ! Et minus for at Han måtte kjøpe fries ved siden av (hallo, retten heter moules frites!) og at det var litt lite aioli. Sønn spiste hummer med fries og proklamerte at denne var bedre enn forrige gang på Zanzibar.

Karakteren øker til 4/5😊

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler