S.LS.L

Regnfull dag

09.10.2019, 21:30

2 kommentarer

Var ikke så morsomt å våkne til regnfull dag i dag , lå så lenge jeg klarte, under dyna men måtte til slutt stå opp . Vondt fra nakken å ned i hele ryggen pluss ut i skuldrer og armer,  så hadde ikke noe annet valg en å krype ut av dyna å ned for å ta smerte stillende .  Dette er nok mye pga ved sekker jeg må slepe med meg inn i stua i fra gangen huff , får betalt for det i form av smerter . 

Har kost meg mest inne i dag , vært en tur hos ett vennepar igjen,  å snakket litt om det meste som opptar oss for tiden . 

Vært i butikken og handlet litt , ble kjørt opp og hjem igjen, spist middag og slappet av . 

Har ordnet litt hjemme her med hobbyen min , er så utrolig glad for at jeg har denne hobbyen og dyrene mine , det får meg til å fokusere på helt andre ting en sykdom og elendighet.  Hobby må man ha , jeg kan ikke få sagt det nok , uansett hva du ønsker å ha som hobby , så er det viktig synrs jeg .

i går så snakket vi sammen jeg og en annen dame , på Messenger.  Vi gjorde opp for oss , unnskyldning ble vekslet og godtatt å vennskap bygges opp på nytt igjen   

venner er også viktig å kunne ha rundt seg , når livet er vanskelig og gode venner får man aldri nok av , jeg vil prøve å ta vare på de få vennene jeg har,  ja jeg har såret dem, skjøvet de vekk osv , men det går å bli venner igjen å starte helt fra nytt av . 

ta vare på hverandre,  familien og venner , man vet aldri hvor lenge du har dem rundt deg . 

Del artikkel:

Relaterte artikler