S.LS.L

Godt nytt år

12.01.2020, 23:30

Godt nyttår alle lesere

Er lenge siden jeg har vært her nå, så tenkte å oppdatere litt å skrive noen ord .

Julen har gått bra, med ett nødskrik kan man vel si, vi var bedt opp til min søster og svoger på julaften , jeg var så spent på om min mann ville orke å bli med dit den kvelden . Å ikke bare det om han ville orke å komme seg opp den lange bratte trappen dem har opp til stuen.  Han var fast bestemt på å klare det, om det så kunne ta hele kvelden å han måtte hvile på hvert trinn han kom opp .  Kan si det såpass at han klarte å komme opp, ved å bruke god tid , å så brukte han all sin styrke og energi på å klare det, så dessverre sov han det meste av tiden hjemme hos dem etterpå.  Enda han prøvde alt for å holde seg våken men nei , dette var jo veldig synd da , men det gikk jo greit på ett vis likevel.  

Hele romjulen bare slappet vi av hjemme,  på nytt år aften så holdr vi oss hjemme,  laget litt god mat å så på TV,  ingen raketter og ikke noe stress . 

Nå skal vi inn på 5 uken som han har klart seg hjemme , uten å bli innlagt på sykehuset . Vi håper at dette nye året vil fortsette på denne måten nå .  Vi hadde en skikkelig knekk nå denne helgen, med bare diskusjon  og krangling,  og snørr og tårer , skal ikke gå inn på detaljer her men den var ikke noe grei .  Håper at de neste dagene blir bedre.  

Del artikkel:

Relaterte artikler