La oss snakke om chaga!

15.10.2019, 20:06

Jeg elsker å drikke chaga latte om morgenen.for meg blir dette å drikke istedenfor kaffe da jeg aldri har likt kaffe.faktisk føler jeg chagaen kvikker meg opp veldig mye også.for nybegynnere kan chaga smake uvant og minne om bark i følge meg.er ikke så rart med tanke på at chaga er en parasitt sopp,som vokser på trær også i norske skoger.så inn i de norske skoger finner man masse godsaker ,som gjør godt for kroppen din.

denne soppen brukes vledig mye i samisk kultur har jeg hørt og at de koker masse chaga te når de skal ha sermonier og slikt.

chaga blir også kalt for kreftsjuke,da den vokser som en kreftsvulst på treet rett å slett,og ironisk nok er denne soppen veldig støttende om man har kreft også.chaga går vell under naturmedisin her i norge.du finner chaga i bjørkeskog,men jeg vet ikke hvordan behandle den rett fra naturen,så jeg kjøper ferdig chaga pulver fra helsekosten og på nett.historisk sett er denne soppen blitt omtalt som mirakel sopp.

i vårt naboland Russland har det vært vanlig å bruke denne soppen i behandling mot tuberkolose,fordøyelsesplager og til å med kreft.

chaga kan hjelpe mot en rekke plager,blant annet:inflammasjon,smerter i nakken,smerter i ryggen,hodepine,forstadier til fettlever.muskeltretthet.elveblest.treg leverfunksjon,utslett,sopp i kroppen,nummenhet,kribling,stivhet i kroppen,sår hals,dårlig blodomløp.leddbetennelse og mye mye mer.

har du lyst å prøve å smake på chaga anbefaler jeg deg å prøve chaga latte:

1 ts chaga

1/2 ts kanel

1 ts rå honning

1/4 kopp kokosmelk

FREMGANGSMÅTE:

kok opp en kopp vann.ha oppi chaga og kanel oppi.rør inn honning.bruk gjerne mer honning om du vil.rør inn kokosmelk og gjerne lag skum med en melkeskummer.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler