Rosa raw food kake!

20.11.2019, 20:25

Hvem er det som ikke liker kake sånn egentlig?jeg liker kake og har alltid gjort det værtfall,men har riktignok ikke skjønt hvorfor man serverer kake rett etter middag når man egentlig ikke har plass til mer.hvorfor ikke spise kake til frokost?denne kaken er så sunn at du kan faktisk gjøre det.

å spise raw food kake er riktignok noe helt annet enn å spise vanlig kake som du er vant til.når det er snakk om raw food handler det gjerne om at maten er ikke noe særlig varmebehandlet,så alle næringstoffer er inntakte.jeg spiser mye rå mat vær dag.riktignok spiser jeg en del varmebehandlet mat også,men jeg spiser alltid rå mat om dagen og jeg elsker det.å det er jo så mye enklere å lage raw food kaker enn vanlig synes jeg,for kaken skal nemlig ikke i ovnen,så du slipper å stå å vente utolmodig mens kaken er i ovnen og lukten er nesten ikke til å holde ut.fordi det lukter så godt.med raw food kake setter du den bare i fryseren når du har laget den.sett den der og ta ut senere å spis når du vil.kaken holder seg gjerne 3 måneder i fryseren også.så smart å ha alltid litt raw food kake liggende,om det kommer noen på besøk som har lyst å prøve å være litt vågal å prøve noe nytt eller som et frisk pust til alle tunge kaker man ellers får.

jeg kommer til å ha raw food kaker klare til jul,det er værtfall sikkert og idag måtte jeg bare prøve ut en ny oppskrift og jeg er fornøyd med resultatet.jeg har riktignok ikke smakt på den enda,fordi jeg satt den i fryseren og skal spise den til frokost imorgen faktisk.men det lukter jo fantastisk,så tror denne blir en suksess.

ROSA RAW FOOD KAKE:

kakebunn:1 dl dadler(uten stein)

1 ss kokosolje

1ts vaniljepulver

2 ss hakkede paranøtter

2 dl revet kokos

1 dl walnøtter

BRINGEBÆRKREM:

6 dl cashewnøtter

1 dl agavesirup eller lønnesirup

3 dl bringebær(fryste eller ferske)

4 ss kokosolje

2 ss kakaosmør

KOKOSPYNT:

3 ss lønnesirup

1 dl blåbær( jeg brukte fryste)

2 dl revet kokos.

FREMGANGSMÅTE:

kjør kakebunn sammen i en food prosessor(en sterk blender kan også brukes).legg deigen i en springform med bakepapir.

så lager du bringebærkremen og legger den oppå kakebunnen.legg i frysren i værtfall en time.

når kaken har fått fryst litt tar du den ut å pynter med kokospynt.jeg satt kaken så inn i fryseren igjen.så nå er det bare å glede seg til frokost imorgen for min del.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler