Gleder meg til alt blir litt mer normalt!

29.03.2020, 15:07

Jeg tror ikke det er mange som ikke er påvirket av dette corona viruset som nå herjer blant oss.vi blir alle påvirket av det på en eller annen måte.selv om ikke alle blir syke og får viruset,så er det andre endringer i værdagen din som du garantert kommer til å merke på et eller annet viset.

etter at dette corona viruset på alvor ble et problem i Norge har jeg merket en del ting som har forandret seg for min del.jeg sliter med å sovne tidlig for jeg ligger å er urolig ,og selv om jeg legger meg sent så våkner jeg tidlig.så jeg får som regel veldig lite søvn.jeg har lite motivasjon til å trene og lunta er litt kortere enn vanlig.

økonomisk er det litt stramt nå å har mange utgifter nå og dermed ble det skikkelig krise for min del denne helgen når kjøleskapet begynte å lage rare lyder som aldri gikk vekk.siden det er corona tid er det lite hjelp å få og jeg kan ikke bare kjøpe nytt kjøleskap bare fordi det gamle piper.kjøleskapet piper idag også,men det går litt av og på.for enkelte kan det at kjøleskapet skranter litt være enl iten irritasjon som man ikke tenker så mye over.men for min del var det en liten irritasjon,som ble stor og alt for overveldende.å det er fordi det er allerede for mye oppi hode mitt fra før av.

hode begynte å tenke katastrofe tanker.må vi kjøpe nytt kjøleskap? har vi råd? kan vi reparere det gamle? hva er problemet?får vi nytt? jeg hadde ikke sovet på veldig lenge når kjøleskapet begynte å skrante,så dermed tålte jeg allerede lite fra før av.alt jeg ville var å sove,men prøv å sove mens du konstant hører kjøleskapet pipe høyt da og hode tenker tusen tanker. i det siste har også vaskemaskina skraltet litt.det renner vann fra den og også oppvaskmaskinen kan plutselig stoppe å fungere og også strømmen kan plutselig stoppe å virke,for så mirakuløst å fungere.husker vi skulle få noen til å se på oppvaskmaskina,men da vi skulle se på den fungerte alt.så vi begynner å lurer på om det faktisk spøker her hjemme.

mens jeg skriver nå ser jeg at det er små problemer jeg snakker om egentlig.det er bare materalistiske ting som ikke betyr noe i det lange løp sånn egentlig.men som sagt har du det kjipt fra før,er det ikke mye som skal til for å vippe deg av pinnen rett å slett.men man må huske på at folk reagerer forskjellig på ting.jeg kan slå tåa mi å føle at dette er den værste smerten ever,mens noen andre kanskje ikke synes det er så vondt .visste du foresten at det værste man kan si til noen som har det kjipt at hallo det finnes folk som har det værre.om du sier det vil personen føle at man ikke blir annerkjent for sine plager.det er nemlig viktig å bli sett og hørt.det kommer alltid til å være noen som har det værre eller bedre enn deg.men du skal få lov å ha det som du har det du å.det er plass til deg og dine følelser og tanker også.

i disse tider er det enda viktigere å kanskje det med å bli sett å hørt.jeg har riktignok følt meg en del ensom i det siste,da det har vært null sosial aktivitet.tror ikke jeg er alene om å føle seg ensom nå.derfor ble jeg så glad da jeg endelig kunne bli med noen venner ut på handle runde igår.jeg trengte en del ting til hjemmet,så vi får pusset opp .jeg trenger ting å gjøre hjemme nå og pusse opp er noe vi fortsatt holder på med.men siden man ikke har hendene fulle av penger,tar det tid å fikse opp alt som vi ønsker at det skal være.jeg er så takknemlig for at jeg fikk hjelp igår og det var så godt å endelig se litt sivilasjon igjen.det ble riktignok ingen klemmer,men bare det å kunne prate med andre igjen gjorde godt.eller som da jeg pratet i telefonen med venninna mi i 4 timer natt til lørdag.egentlig skulle vi ta toget opp til henne og samboeren,men coronaen satt en stopper for det.men da har vi jo det til gode.

viktig å fylle dagene med fine ting .håper dere har det bra<3

bilde her sier egentlig alt om hvordan jeg har følt meg de siste ukene.men det går mot lysere tider<3

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler