Mitt første innlegg

11.10.2018, 08:37

God morgen!

Det er veldig mye jeg har lyst å skrive om. Men jeg kan jo ikke ta alt på en gang... 😆

Først kan jeg fortelle litt mer om min situasjon for øyeblikket (kommer nok noen innlegg om ting fra fortiden også)

Meeeen altså... Jeg har nå vært sykemeldt i et år, formen raste rett ned høsten 2017. Hadde hatt en helt super sommer og glemte nesten at jeg var syk.

Problemet mitt denne gangen er at jeg er helt tom for energi. Hodet har så lyst til å gjøre masse, men kroppen henger ikke med. Det er en stoooor jobb å lære seg å godta at det er slik det er akkurat nå. Litt som å være i fengsel i egen kropp.

Jeg har i perioder før også vært sykemeldt, men ikke like lenge som denne gangen. Det er jo ikke bare mangel på energi som er problemet, jeg lever også med smerter. Noe jeg har gjort siden ungdomsårene (faktisk trodde jeg det var normalt å ha vondt) 

I høst flyttet jeg, så nå bor jeg på en ny plass og er ikke i jobb. Kjenner mye på det å være alene og det kan til tider være litt tungt. Jeg har veldig mange tanker om hvorfor det skal være så tabu rundt dette med å ha det vanskelig. Blir nok å skrive innlegg som handler om akkurat det...

Ellers er jeg veldig glad i naturen og liker godt å ta bilder når jeg er ute. Litt lei meg for at fjellturer ikke har vært mulig for meg i år, men jeg tilpasser meg og prøver å fortelle meg selv at en liten tur ut er bedre enn ingen tur ut🙂 Finner en slags ro i å nyte det vakre i naturen vår. Blir nok å dele en del bilder her inne. 

Men nok for akkurat nå. Jeg skal ut på gruppetime hos psykomotorisk fysioterapi ganske straks.  

Hvis du er her å leser må jeg få si: så hyggelig☺ 

Ha en strålende dag😘

Del artikkel:

Relaterte artikler