Shopping på en lørdag 😉

13.10.2018, 21:01

I dag har vi vært litt på shopping. Gått rundt å sett litt etter bursdagsgaver til barna og sånn småkika etter julegaver. Passa bra i dag siden barna ikke er hjemme hos oss.

Vi havna på skobutikken og endelig fikk jeg meg til å spørre om de hadde inne vintersko med demping. Det hadde de, merket Joya. Herlighet for noen behagelige sko! Jeg har blitt helt avhengig av å gå med sko med demping. Om jeg  går med noe annet blir jeg fullstendig ødelagt i ryggen og beina. Så dagens skokjøp ble rett og slett til en av dagen store små gleder 🙂

Jeg har også fått beskjed fra flere av mine behandlere om å huske å være snill med meg selv. Huske å kunne fokusere litt på meg selv og ikke bare på alle rundt meg. Det høres kanskje rart ut, men når du ikke har vært vant til å unne deg selv ting, er det faktisk ikke så lett å bare begynne med det. 

Prisen å betale for å ha brukt noe av dagen på å spasere rundt i byen ble behov for smertestillende og langflat i sofaen. Jeg blir så utrolig fort sliten, og en periode nå har jeg vært plaget med mye smerter i korsryggen med stråling nedover ene foten. 

Jeg savner så utrolig mye å kunne være med på aktiviterer eller bare være med på normale gjøremål uten å bli så sliten. Men ting er som det er akkurat nå. Og i dag er jeg kjempeglad for at jeg har funnet gode vintersko, og jeg er kjempeglad og setter utolig stor pris på kjæresten min som laget middag i dag og skjemmer meg litt bort når formen er dårlig🙂

Ønsker alle der ute ei riktig god helg! 🙂

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler