Vedtak fra NAV

27.10.2018, 13:20

Endelig har jeg fått svar på søknaden min om arbeidsavklaringspenger (AAP). Jeg har fått innvilget 1 år med AAP. Det var veldig godt å få svar på søknaden og at jeg fikk det innvilget. Men selvom er det  litt bitter ettersmak.... Jeg har stått på og jobbet og slitt helt siden jeg begynte i arbeidslivet. Helsa har vært som en berg og dalbane, med flere nedturer de siste årene. Jeg vet ikke helt hvorfor... Men jeg har hatt en frykt for å være sykemeldt så lenge at AAP hadde vært det neste. Så derfor har jeg nok presset meg for tidlig tilbake i jobb flere ganger tidligere. Senere i et annet innlegg blir jeg å skrive litt om utfordringer på arbeidsplassen min og dette med deltidsstillinger.

Denne gangen når jeg ble sykemeldt hadde jeg en kjæreste som virkelig støtter meg. Som ser meg og lytter til meg. Han hjelper meg å forstå at det som er rett for meg er å hvile, prøve å bli bedre og la jobben vente. Ikke at jeg hadde klart å jobbe nå uansett. Jeg tror jo flere ganger du treffer veggen, jo hardere blir fallet. Og denne gangen er turen opp veldig vanskelig og tung.

 

Så nå har jeg slått meg til ro med at det blir AAP. Det blir mindre inntekt, men da må vi bare justere utgifter. Jeg er heldig som ikke er alene. Veldig godt å ha fått vetaket og være ferdig med å vente på svaret. Så da er det bare å fortsette å gå til behandling og fortsette utredning, håpe på å bli bedre og håpe pånå kanskje få noen flere svar.

Del artikkel:

Relaterte artikler