Litt er bedre enn ingenting

27.10.2018, 21:02

Jeg har slitt mye med fortvilelse over å ikke klare det som jeg klarte før. Det å ikke klare å være like aktiv som før. Jeg jobber hele tiden med meg selv for å godta at ting er som de er nå. Og akkurat nå må jeg ta en dag av gangen  og tenke at litt aktivitet er bedre enn ingenting.

Det er langt fra alle dager at jeg er i form til å komme meg ut. Ønsket er der, men noen dager er smerter og utmattelse for mye inne i bildet, også nå jeg jo innrømme at på skikkelig dårlige dager har jeg ikke lyst til annet enn å hvile.

I dag var formen ganske ok. Barna i huset er ikke her denne helgen, de er hos oss annenhver uke. Så disse helgene kan jeg bruke mer av energien min på meg selv sammen med kjæresten. Så i dag gikk kjæresten min og jeg en rolig tur langs en skogsvei. Utrolig deilig med den friske kalde luften og nyte den vakre naturen som har blitt hvit av frost. Jeg fryser veldig lett, men godt kledd og ikke så lenge ute gikk det fint i dag. Når jeg er ute liker jeg å ta bilder. Syns bildene kan være gode å ha når jeg sitter inne og ikke kommer meg ut. 

Å være ute i naturen er medisin for meg. Deler med dere noen av bildene fra dagens luftetur. Håper dere liker dem ☺

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler