Godt nyttår!

07.01.2019, 12:07

1 kommentar

Hei!

Vil ønske dere alle et riktig godt nyttår! 🎆Det har vært litt stille her på bloggen min de siste ukene. Men nå skal jeg prøve å skrive litt igjen.🙂

Jula har vært kjempefin. Det har vært veldig godt å ikke være så mye alene hjemme på dagtid. Deilig med familen rundt meg. Koselig med filmkos sammen med barna, spille spill og ellers være sammen. Formen min er faktisk bedre nå enn hva den har vært på lenge. Det er deilig! Jeg tørr ikke håpe at det varer, men nyter hver dag. Følelsen av å faktisk ha lyst til å gå tur og å kunne gjøre det uten å bli helt utslitt er deilig.

Nå er januar godt i gang. Og som sikkert veldig mange har jeg rettet fokus mot hva jeg putter i munnen. Etter over ett år med veldig dårlig form har humøret ikke vært på topp. Lite aktivitet og litt for lett for å spise feil og for mye kos i matveien har kroppen blitt tyngre. Før jul maktet jeg ikke tanken på å klare å skulle gå ned i vekt igjen, men nå føler jeg meg heldigvis motivert. Grunnen til at jeg ønsker å gå ned i vekt er for min egen del. Jeg ønsker å føle meg mer vel med meg selv og ønsker å være sunn. Før jeg ble dårlig denne gangen og rammet av total utmattelse var jeg veldig aktiv. Jogget og gikk mye på fjellet. Trente også noe styrke på treningsrommet på jobben min. Så når jeg ble dårlig var jeg i god fysisk form. Jeg tror ikke vekt har så mye å si for hvordan fibromyalgien oppfører seg, for begge gangene jeg har hatt skikkelig dårlige perioder var jeg i veldig god for når det plutselig sa stopp. Dette har jeg tenkt litt på... Hva om jeg var for hard med trening? Kanskje kroppen ikke taklet dette? Eller kanskje kombinasjonen med nye stress på jobb, trening og ellers veldig mange bekymringer for økonomi og annet  ble for mye?

Nå har jeg det mye bedre i livet enn hva jeg kan huske egentlig. Det som er vanskelig er sykdommen. Men nå har jeg lyst å prøve å komme meg i form igjen. Denne gangen skal jeg være litt mer forsiktig. Jeg er veldig heldig for jeg har en kjæreste som støtter meg og som er med på å endre kosten og som er flink til å motivere meg til å gå tur, men samtidig forståelsesfull når jeg sier jeg ikke klarer. 

I går bakte vi proteinrundstykker sammen, det er fort gjort og veldig godt. Jeg er veldig glad for at jeg endelig føler mer glede i hverdagene. Syns det er fint at jeg har lyst å bake igjen, lyst å lage sunn og god mat. Lyst å gå tur, lyst å være ute. 

Her er oppskriften om du vil prøve å lage:🙂

(Jeg bruker lett cottage cheese)

 

Her en dag når det var bare mine barn her hjemme hos oss og kjæresten var på jobb tok jeg barna mine med i bassenget.🤽‍♀️ Det var så koselig å kunne klare dette alene uten å bli helt utslitt. Trøtt ble jeg jo på ettermiddagen (sovna på sofa), men jeg ble ikke utslitt. 

Nå er kjæresten på jobb og barna på skolen. Jeg skal gå meg en liten tur før de kommer hjem og middag og lekser skal gjøres. 🚶‍♀️

I dag skal vi ha stekt ris med kalkun til middag.😋

Ønsker dere alle en nydelig dag og takk for at du ville lese🙂

Del artikkel:

Relaterte artikler