Vanntrening NRF

17.02.2019, 13:30

Hei og god søndag!☺

I dag vil jeg bare komme med en anbefaling til alle som har mulighet for å trene i varmtvannsbasseng.🏊‍♀️

Jeg har meldt meg inn i NRF (Norsk Revmatiker Forbund) og som medlem kan jeg være med på vanntrening for 30 kr gangen. Dette er noe som er veldig bra for meg! Deilig å bevege seg i varmt vann! Først var jeg litt nølende fordi jeg syns det var litt skummelt siden jeg ikke kjente noen der, jeg er litt sjenert og ikke så utadvendt sammen med mennesker jeg ikke kjenner. 

Men jeg er veldig glad for at jeg heiv meg med. Deilig å være litt aktiv uten at det er for slitsomt og kroppen min setter pris på å få beveget seg litt 🙂 Det er lite belastende for kroppen å bevege seg i vann og varmen på vannet gjør veldig godt.

Så enda er dagene bedre enn hva det var i høst. Jeg jobber sakte, men sikkert med å styrke kroppen. Enda er det dager jeg kjenner meg sliten og er nødt til å lytte til kroppen og hvile. Men det er greit. Jeg er bare så glad for å kunne kjenne på mestringsfølelse igjen. Jeg har til og med fått meg nye ski og klart å gå et par skiturer. ⛷

Noe som har vært utrolig viktig for meg og som enda er viktig, er å slippe stresset med å måtte skynde meg tilbake i jobb så snart jeg føler noe bedring. Det er det jeg har gjort før, som da har ført til smell etter smell til jeg havnet fullstendig i kjelleren og ble helt fullstenig utmattet.

Enda er det utenkelig å klare å jobbe. For selvom jeg sier at formen er bedre, er jeg langt fra bra. Etter jeg har gått tur eller vært aktiv trenger jeg hvile. Hvis jeg skulle brukt energi på jobb nå hadde jeg ikke klart noe annet. Så jeg skynder meg langsomt med å styrke kroppen. Men drømmer om at jeg en dag kan jeg klare å jobbe igjen, uten å ødelegge meg selv. 

Jeg har alltid vært for hard mot meg selv, men nå har jeg lært at det er viktig å være snill mot seg selv.  💖

 

Håper dere alle har en fin dag der ute🙂

Del artikkel:


Relaterte artikler