Gå videre

24.04.2019, 12:57

 Gå videre 

Livet er ikke slik som du trodde-                             var ikke slik                                                                  blir ikke slik

Livet er muligheten til å gå videre                              til å se at du bare kan favne en liten bit                  for så å åpne ditt sinn for nye biter                      som blir nye muligheter                                     gleder                                                                     sorger

 For livet er ikke noe som var-                                     livet skapes i øyeblikket

 og øyeblikket er ditt-                                                 om du vil  

 

 

Følte for å dele et dikt med dere i dag. Første gang jeg hørte dette diktet traff det meg veldig.

For det er sant, vi velger i veldig stor grad hva vi gjør med øyeblikkene i livet. Det er ikke alltid like lett. Når formen er dårlig og kroppen ikke vil samarbeide kan det føles ganske umulig. Før var jeg mye mer negativ enn hva jeg er nå. Dette er noe jeg enda øver på. 

Hvis man fokuserer på smerter, blir smertene verre. Det er veldig viktig å prøve å gjøre noe positivt i løpet av dagen uansett formen. Det trenger ikke være så mye. Sette seg ut i sola med en god kopp te. Eller kose seg under pleddet på sofaen med en film på tv. Eller bare rusle en liten tur og se hva som er å se. Ringe en venn og skravle litt. Mulighetene er mange. Jeg tror vi har tapt om vi slutter helt å se på muligheter.

Denne høsten og vinteren har vært utrolig tung, men endelig er det vår. Håper virkelig på mye godt vær og muligheter for å være ute uten å fryse.

I går var jeg  og kjæresten min ute og gikk en rolig liten tur sammen med datteren min på 6 år. Vi gikk på stien langs sjøen som vi har her i Harstad. Det var hærlig å være ute å gå uten snø! Deilig å se vårtegn og kjenne sola varme. 

Ønsker alle en fin dag videre🙂

Del artikkel:

Relaterte artikler