Er det mulig? *ler* :P

21.10.2019, 10:03

I dag ble jeg helt satt ut av (det jeg tror) var voksne mennsker i facebook gruppen "Hjelp til alt i Norge" ! 

I ett tidligere innlegg så har jeg lagt ut innlegget om "Operasjon Hulken", der jeg ønsker å hjelpe familien med å få en operasjon ellers vil Hulken måtte avlives. 
Jeg skal ikke gjenta meg selv her hva det er, for det kan dere lese i Spleisen som jeg har laget og som jeg legger ut link til på slutten av innlegget her. Jeg har også forbarmet meg over en anne hund som heter Argon (link til hans spleis vil også bli lagt ut her i slutten av innlegget) og som jeg vil hjelpe :) Det er nok mange som trenger hjelp, men jeg har fokus på disse 2 foreløbig :)

Dette er oppslaget jeg la ut:

Jeg må bare få rette oppi at der det står "Har prøvd en del hundegrupper, men ingen som vil hjelpe osv......Da mener jeg at de ikke ville dele innlegget ang pleisene til hundene!

Jeg fikk over 100 svar til sammen, men jeg kan telle på 1 hånd av de som forholdt seg til det jeg spurte om! !!! 
Hva gir dere meg??? Er helt målløs jeg......

Her er svar fra den verste av de: 

Hva tenker dere???? Er det ikke bare grusomt? Dette er det man får servert når man lurer på noe og er så "dum" å legger det ut på facebook sine grupper :(
Ikke bare var det dette, men etterhvert ble jeg dyreplager, alt jeg skrev var løgn osv......selv om jeg hadde en bekjent som bekreftet det jeg skrev. Bedrevissere uten utdannelse som vetrinær uttalte seg ang prosedyrer i dette faget og forstå ikke at jeg ikke ønsker å legge ut navnet offentlig på det forsikringsselskapet vi hadde. Da fant de ut at jeg prøvde å svindle til meg pengene for disse dyrene!!! Det er søren meg helt utrolig! 

Til slutt sendte jeg dette til admin etter at den samme personen, altså admin, hadde publisert ut i gruppen hva jeg hadde sendt til han...... Jeg ville jo ikke at det skulle publiseres, jeg ville bare ha ett svar :P Så kommer dette opp på siden i gruppen igjen....?

 

Hahaha:P Jeg blir helt satt ut jeg..... :P Da la Admin det ut på siden IGJEN med svar at han fulgte med fra jobben og folk bøttet på med kommentarer IGJEN! Eeeee.......jeg ville jo bare få ett svar på hva som er greit og ikke greit på den gruppen :P 

Lærdom av dette: Hvis du vil hjelpe en god sak og trenger råd, så ikke legg det ut på disse sidene! 
folk er søren meg så frekk, stygg og dømmende at det henger ikke på greip!
Måtte bare få ut denne frustrasjonen og sinnet som har bygget seg opp i meg fra kl 07 i morges :P 

Hvis du vil se hvilken saker dette gjelder, så legger jeg ut link under her :)

https://www.spleis.no/project/80731  Hulken <3

https://www.spleis.no/project/84740 Argon  <3

 

Ha en super dag alle sammen og vær snill med hverandre <3

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler