Ledig for oppdrag :)

24.10.2019, 09:07

 

De som ikke kjenner meg så godt kan lese dette om meg, kort fortalt  :

Denne bloggen handler om min psykiske sykdom i ca 30 år med tvangstanker, panikkangst, spiseforstyrrelser og tung depresjon.
I senere tid har jeg fått påvist kompleks PTSD og Fibromyalgi, men lever veldig bra med disse etter hard "tanke-trening" :)

No er jeg frisk og er erfaringskonsulent. Jeg jobber på en veldig spesiell måte (som jeg skal skrive mer om) Denne behandlingen funker og folk blir friske :)

Min visjon er at man aldri skal gi opp håpet selv hvor lenge man er syk :)

 

Måten jeg jobber på er ikke særlig utbredt i landet og det er flere måter jeg jobber på. Jeg vet faktisk ikke om andre som jobber sånn som det jeg gjør .
Det blir for mye å skrive om alt, så derfor tar jeg det i korte trekk her hva som er "mine" metoder :

Da jeg ble frisk for ca 12 år siden så savnet jeg en med erfraing ved min side. Derfor bestemte jeg meg for å bli den personen :)

* Jeg har vanlige timer med prat, "ommøblering" av tanker og trening på de ting man har angst for.

* Jeg går ut i felten å jobber med personene istedenfor å "bare" prate på ett kontor osv. Jeg bruker min erfaring til å gi støtte.

* Jeg drar hjem til mennesker som ikke klarer å gå ut og trener med de der.

*Jeg bor hjemme hos mennesker over tid for å jobbe med de 24 timer i døgnet og dette har en utrolig god effekt. Da kan man ta     problemene som de kommer uten å måtte vente en uke eller to for ny time hos f.eks psykolog.

* Jeg innvolverer familie, støttepersoner og venner før jeg drar. Jeg lærerde  alle "verktøyene" for å kunne fortsette å jobbe med   personen hvis det er behov for det. Dette er utrolig viktig for at andre skal forstå problemene . 

Dette er noe av det jeg jobber med.
Om noen ønsker å høre mer så kan dere ta kontakt på mail adr : sisselmonsen2@gmail.com

På hjemmeiden min http://www.sisselmonsen.com kan dere fine attester fra mennesker jeg har hjulpet .

Håper at dere vil ta kontakt for en uforpliktende prat , for jeg vet at det er veldig mange som kunne ha godt av min hjelp :)

 

Varm klem til dere alle <3

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler