Mine elskede barn med familie

01.11.2019, 10:27

Hei alle sammen :)

No er det en stund siden jeg har blogget, men det har vært noen travle dager og jeg har følt på at jeg har hatt lyst til å fokusere på litt andre ting faktisk :)
En sønn med familie som har flyttet og som jeg har hatt lyst å hjelpt. 2 jobber som er i "sluttprosess" og ikke minst innspilling osv til programmet "Vårt lille land" som no er ferdig redigert og som snart skal på luften :) Kjenner jeg gruer meg litt ja :P Så det har vært noe å ta tak i utenom det jeg driver å jobber med . 

Her en en fantastisk gave jeg fikk av mitt lille farmorgull i går, samt fra sønn og svigerdatter  <3
Det varmer ett farmors hjerte <3

Er jeg ikke heldig vel som har en så flott familie? Just love them <3

Det er faktisk ikke en selvfølge at man skal ha en så flott familie som jeg har, nemlig. Jeg tenker da tilbake på den tiden jeg var alvorlig syk og ikke gjorde alt det en mor skulle kunne klare å gjøre for familien sin. Jeg måtte ha mye hjelp til barna og der var jeg heldig med en kjærlig og omsorgsfull mor og stefar. 
Når det var snakk om forholdet til barnas far, så var det ikke så mye der å hente. 
Jeg vil ikke skrive noe særlig om det, men det er no sånn som det er.............

Så i dag etter å ha blitt frisk så vet jeg ikke hva godt jeg kan gjøre for mine barn. En ting er iallefall sikkert og det er at det mest dyrbare jeg har er disse 3 og deres familier <3 Det er vanskelig for meg å finne sterke nok ord til å beskrive mine følelser for de, men at de alltid vil komme først og at jeg alltid kommer til å beskytte de uansett hvor gamle de blir, er en lovnad jeg har gitt både meg og de <3 Jeg elsker de over alt på denne jord og ja.....jeg ville gitt livet for de <3

Det er heller ikke en selvfølge at jeg skal ha kontakt med barna mine. Jeg kunne jo ha risikert at de ikke ville hatt kontakt med meg etter sykdommen min, for det var ikke enkelt for de å være barna mine da. Jeg var aldri fysisk med de eller noe sånt, men det å ikke klare å være tilstede i livene deres hele tiden tærer fortsatt på meg. Jeg prøvde så godt jeg kunne, men jeg vet at det ikke var bra nok. Jeg kan ikke annet enn å beklage dette for jeg får ikke gjort noe med fortiden, dessverre!

Jeg takker Høyrere makter hver dag for den kontakten jeg har med de alle 3 og deres familier. Jeg vil nok påstå at vi har en veldig tett kontakt, kanskje mer enn normalt og vi er alltid der for hverandre så langt vi kan. Vi er en åpen familie og vet at vi hjelper og passer på hverandre uansett. Så vi har på en måte kommet sterkt ut av dette sammen og ingen kan få ødelegge det <3 

Så igjen til min lille familie som begynner å bli en stor familie........6 barnebarn har det blitt til no <3

Takk for at dere aldri ga meg opp som mamma selv hvor vanskelig ting har vært og at jeg fortsatt får være en trygg og god bestemor til alle mine barnebarn. 
Takk for at dere lar meg få lov å fortelle om min sykdom uten at dere er flau over meg,slik at jeg kan få jobbe som erfaringskonsulent, ett arbeid som jeg elsker og trives med. 

Jeg er dere evig takknemlig for dere alle 3 og jeg elsker dere over alt på denne jord <3 <3 <3

 

Varm klem fra en mammaen deres <3 

Del artikkel:

Relaterte artikler