Ny attest På at dette funker ❤

09.04.2020, 08:07

04.04.2020

Attest fra Silje(31år)

 

Sissel har en tid nå hjulpet meg på veien ut av en helseangst jeg har pådratt meg. Jeg var rett og slett redd for å dø og tenkte at jeg kunne få hjerteinfarkt eller hjerneblødning når tid som helst. Veldig rart hvordan hjernen fungerer, til tross for at jeg overhode ikke har noe å være redd for, så klarte styggen på ryggen og bryte gjennom gang etter gang, og det var så utrolig ubehagelig med både de fysiske og de psykiske påkjenningene som angsten ga meg, det å gå rundt å rett og slett være livredd var helt forferdelig.

Sammen med Sissels erfaringer og behandlingsmåte, har jeg lært meg diverse tekniker, som skal hjelpe meg når angsten står på. Det handler for eksempel om hvordan kroppen reagerer på tankene våre og motsatt, at kroppen vår er så kompleks. Men at det ikke er umulig å få omgjort de «vanene» man legger til seg for å unngå angsten, at det ikke er umulig og endre tankegangen. Det vil med en god porsjon jobbing og gode hjelpemidler i fra Sissel endre seg til det bedre. Og det er akkurat dette Sissel har hjulpet meg med. 

Det har vært veldig lærerikt å få jobbe med Sissel og er utrolig takknemlig for den hjelpen hun har gitt meg. Hun deler villig sine erfaringer, og gir utrolig mye av seg selv. Dette er en kjempe dame som har lyst til å jobbe med deg og lyst til å se deg bedre. 

 

Tusen takk, Sissel

 

Mvh

Silje

Del artikkel:


 #Sngst   #helseangst   #panikk 

Relaterte artikler