Det fortsetter med fremgang :)

08.09.2020, 13:36

3 kommentarer

Hei alle dere som følger oss her :)

I dag er det tirsdag og vi har passert 2 uker i behandling. Vi har jobbet knall hardt og vi har vært totalt utslitt, men vi nærmer oss kjapt mål :) Det er dette som er den store gevninsten ved å jobbe på denne måten som vi gjør :)

Per Marius sine foreldre kom til Bergen på Søndag og vi har hatt noen koselige stunder sammen med de :) I går lunsjet vi på Egon i byen og Per Marius fikk i seg 4 stykker pizza med fyll han ikke har smakt før! Jippi! 
I går kveld var foreldrene med oss å spiste kvelds her hjemme og fikk oppleve å se sønnen sin spise noe annet enn de 3-4 tingene han har spist i ca 27 år. Det må ha vært helt himmelskt tenker jeg og som faren sa: Det er ett under! Ja, det er jo noe som er skjedd som ingen andre har kunne hjelpt han med i alle disse årene, men husk at det er han selv som har kjempet denne kampen og vunnet <3

Så fikk jeg en nydelig gave fra moren og faren <3 Nydelig blomst og en krus med en klem på <3 Smart, siden vi ikke kan klemme hverandre i disse tider <3 Bare se kor fin <3 Tusen takk :)

Ellers er vi på dag 4 uten brekninger ved noen måltider ! Juuuhuuuu! 
Per Marius spiser no flere sorter pålegg og noen forskjellige middager. Så i dag skal han begynne å spise frokost og kvelds alene uten meg tilstede :) Det kommer nok til å gå helt fint.
Vi skal no ha mest fokus på middager, frukt og desserter/frukt de nesten dagen. Tror nok at han klarer også dette fint no :) Så rekner med at han er på tur hjem til Trondheim innen søndag denne uken :) 

Hvis det er noen som har spørsmål de vil stille meg eller Per Marius, så er det bare å skrive inn under innlegget her i bloggen. Så kan vi prøve å svare så godt vi kan.

Vil også igjen få takke alle som har støttes oss i arbeidet med fine ord og tanker og til de som har støttet i Spleisen sånn at Per Marius kunne ha tatt denne behandlingen <3

Per Marius, forledrene og jeg kommer til å legge ut flere innlegg her i bloggen om hans reise ril å bli frisk, så her der det bare å følge med :)

Ha en toppers dag alle sammen og husk å ta vare på hverandre <3

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler