Innspurt for Per Marius :)

10.09.2020, 17:04

2 kommentarer

No folkens går det hele tiden på frem og Per Marius begynner å føle seg trygg på å spise forskjellig typer mat :) Brødemat har han hatt kontroll på en stund, men middagen har latt vente på seg litt. Men no begynner han å få taket på dette også...Jipppi <3

Her spiste vi Servelatpølse med noget attåt :P. Det falt i smak :) I dag var det stekte fiskekaker og det var godt........ :)
Han er begynt å faktisk smake litt på tingene han putter i munnen og det er STORT :)
I begynnelsen tok han en slurk med drikke etter hvert tygg ,for å få svelgt det ned uten å smake på det. Det var det som var det største problemet hans. No har han ikke fått lov til det og har fått tid til å kjenne smakene av det han spiser. Han begynner så smått å kunne si hva som er god smak på eller ikke ! Veldig bra jobbet <3

Så no har vi bestemt at vi skal jobbe hardt no fredag og lørdag sånn at han kan dra hjem på søndag :) Det blir bra <3
Han begynner også å få kreftene tilbake og han sover ikke lengre på dagen :) 
Det er ikke mange dagene siden han satt med hodet i hendene og sa at han aldri kom til å få energi igjen. Jeg sa at det ville han få, men vi må først over den kneiken han var i da. Og der er vi no......spiser litt større porsjoner med middag osv......Da er det naturlig at energien kommer tilbake.
Per Marius sier også at han ikke har angst lengre for mat og slapper mye mer av i forkant av måltidene. Frokost og kvelds spiser han alene no og innimellom spiser han litt frukt. Så det er kun middagen vi har på fellesen akkuart no :)

I løpet av 3 uker har vi klart å snu tankene i riktig rettning etter 27 år med angst for mat :) Det er SÅ utrolig bra jobbet av Per Marius. Ja, han har vært totalt nedkjørt, ingen krefter og veldig oppgitt, men han har blitt frisk. Da er det verdt disse ukene med mega hard trening både mentalt og fysisk. 

Så no skal han dra hjem på søndag og trene videre. Vi får jo ikke gått igennom alle retter før han drar hjem, men han har no lært av meg hvordan han skal gjøre det og ikke gi seg over til angsten igjen :)
Det blir utrolig spennende å følge med han videre og hans lille familie å se hva han kommer til å servere de til middag no...hehe :)

Er SÅ takknemlig og glad for at jeg har kunnet hjelpe en til å bli frisk ,ved å bruke mine egne erfaringer fra syk til frisk. Man lærer så utrolig mye når man selv må kjempe denne kampen. 
Som jeg har sagt tidligere i bloggen så savnet jeg en sidemann med erfaring til å hjelpe meg med å bli frisk. Derfor bestemte jeg meg for å bli denne sidemannen ved å bli erfaringskonsulent. Dette har jeg aldri angret på og er glad og stolt over at jeg har fått det til. Det var ikke mange som trodde at jeg skulle overleve mine 26 år med kun silte supper (inkludert meg), men jeg fikk heldigvis hjelp av helten min Ingvard Wilhelmsen til å ommøblere tankene mine før det ble for sent. Jeg kommer alltid til å være evig takknemlig til denne flotte mannen eller som han blir kalt for "Hypokonderlegen" :)

En oppdatering kommer fra meg og kanskje fra Per Marisu selv om noen dager :)

Så til alle dere som følger oss.......husk å ta vare på hverandre, men vet aldri hva morgendagen bringer <3

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler