Marie fra Os 11 år :)

27.05.2021, 18:54

5 kommentarer

Marie har slitt med å spise i ca 6 mnd. Hun begynte plutselig å samle på mye spytt og "Lagre" mat i munnen uten å svelge det ned. Hun begynte å lete etter klumper i maten og små frø gjorde at hun ikke ønsket å spise det. Hun har fått hjelp i det offentlige , men ikke gitt noen konkrete resultat.

Moren ringte meg for ca 1 mnd siden for å høre om jeg var ledig for oppdrag og det var jeg :)
Så mandag 24 mai 2021 begynte vi så smått å jobbe med inntak av mat og drikke.

No har vi holdet på i 4 dager og hun har vist litt fremgang. Fra det å kun spise Milkshake 3-4 ganger pr døgn, så er hun no over på en mer fast plan. 
Frokosten er Milkshake, lunsj er Ritzkjeks, middag potetmos med brun saus og kvelds er forskjellig som youghurt, kjeks,juice......

Hun begynte med veldig små biter og mengder, men hver dag så utfordrere hun seg selv med å øke. I dag har vært den beste dagen med 7 kjeks og all middag oppspist.....*HURRA*!!!!! 

Det er også første dagen at hun har orket å gå noe særlig ut, så i dag gikk vi på tur i 1 time og spiste oss en softis i solen. Dette gjorde veldig godt og hun er i mye bedre humør og har fått farge i kinnene sine :) Utrolig flott å se etter bare 4 dager :)

Fokuset våres fremover no er å prøve ut nye matvarer og mengdetrening :) 

Oppdateringer vil komme etterhvert :)

Marie og mor ønsker åpenhet om denne sykdommen og derfor ønsker de at vi blogger om det :)

Se så morro vi har det under bloggingen.......hahaha :D  
Får det ikke mer gøy enn vi lager selv :P 

 

Så håper jeg at dere heier på Marie og skriver noen gode ord til henne for å gi henne styrke til å fortsette denne tøffe kampen. For det er utrolig slitsomt i lengden. Det tar alt av krefter både psykisk og fysisk. 

Hun er i en alder da blogging hørtes utrolig spennende ut, så no håper vi på masse innspill....Hihi <3

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler