Marie gjør fremgang og er stabil :)

05.06.2021, 11:34

Da er det blitt lørdag og vi har jobbet sammen døgnet rundt i 14 dager. Vi er alle sliten på hver vår måte, men tro meg......det er verdt det når man ser hvordan resultatet blir til slutt :)
Det er dette som gjør at jeg klarer å jobbe med en så spesiell jobb, det å kunne se hvordan jeg kan være med å bidra til at mennesker blir frisk og kan begynne å leve normalt igjen <3

I dag reiser jeg hjem til meg selv sånn at familien kan prøve seg å være alene med Marie og fortsette arbeidet med henne. Hun er så stabil no mht mat og vekt at det er "trygt" å jobbe med henne. Foreldre har no lært de verktøyene jeg kan lære vekk og skal jobbe videre med dette. De er allerede begynt og det går ganske så greit. Besteforeldre har vi også snakket med sånn at alle forholder seg til det samme i den videre jobbingen mot at Marie skal bli helt frisk :)
Veldig bra at hele familen samler seg rundt henne og at hun har de samme rutiner enn hvor hun måtte være :)

Alt i alt er det en stor fremgang for Marie. Fra at hun ikke klarte å svelge sitt eget spytt og spyttet ut all maten hun prøvde å spise, til at hun no spiser 4 måltider for dagen og svelger alt. Spyttingen er også vekke :) Hun spiser ikke alt av mat enda, men nok til at hun klarer seg fint. No begynner arbeidet med å få i seg større porsjoner og mer varierende mat. Hun har lyst å prøve på andre sorter mat no og det er bra. Matlysten er hvertfall der :)

Treningen videre vil ta tid, men så lenge det går på frem så er det helt ok. En dag så slipper det og hun vil være en "vanlig" jente igjen. Familien kan se at den "gamle" Marie er mer tilbake og det er utrolig flott <3

Jeg ser hvertfall en stor forandring på henne fra første dag til no og det er SÅ utrolig godt <3 (Se bilder under)

Fra å være helt mutt og helt uten energi, til å bli en smilende godjente som elsker å prøve ut nye smaker :)

Så ja.....igjen......Denne behandlingen virker selv om den er utrolig tøff og slitsom. Men hva gjør vel det for en periode når man blir frisk? :)

Skulle bare ønske at de som jobber i det offentlige kunne ha litt mer tiltro til oss som har kjent dette på kroppen selv og lært av oss hvordan ting fungerer i "the reel life" ! Tro meg, mye av det står ikke i noen bok og er ingen fasit på. Her handler det om å lære personene å kjenne og jobbe 24/7 med de. Da kan man se resultater fort :)

Så no takker jeg for meg her på Os for denne gang og takker familien for at jeg har fått lov å hjelpe en så nydelig og god jente som Marie. Blir jo så utrolig glad i de jeg jobber med og familiene deres <3 Og det "verste" er jo at vi har funnet ut at vi er i slekt også...hahaha :D Men det får bli en annen dag jeg skriver om det :)

Oppdateringer om Marie vil nok helt sikkert komme etterhvert, så fint hvis dere fortsatt vil heie henne frem til hun er i mål <3

 

No skal det bli godt å komme hjem der jeg skal ha en "liten" jobb til og så tar nok denne dama her ferie <3

Ønsker alle mine lesere en god sommer og husk å være snill med hverandre <3

Del artikkel:

Relaterte artikler