Therese`dagbok 13.01.2022

13.01.2022, 18:06

6 kommentarer

Dag 12:

I natt brukte jeg ganske lang tid på å sovne. Tankene surret mye ang turen jeg hadde alene igår, da jeg fikk antydning til panikk anfall.
Ble litt skuffet og lei meg, men Sissel sier at dette er helt normalt og jeg jeg er veldig flink da jeg gjennomfører oppgaven selv om panikken tar meg. Dette er viktig å huske!
Men noen timer søvn ble det, for Sissel kunne høre at jeg snorket...hehe :P
No har jeg også krefter og energi til å lage en koselig atmosfære rundt frokostbordet <3 Dette skal jeg fortsette med for det er godt for kroppen min å finne ro innimellom :)

 

Frokosten er like god som de andre frokostene og i dag prøvde jeg enda ett nytt pålegg. Nemmlig hvitost....Nam <3 Angsten var 00000000000...hehe :P Lenge siden jeg har merket noe angst rundt frokosten no :) Hurra!

Etter forkost skulle jeg gå en ny tur. Bestemte meg for å ta samme tur i går og samtidig gå å handle middag. Det begynte ganske greit, men når jeg nærmet meg stedet jeg oppplevde panikken , kjente jeg angsten veldig godt igjen. Tok opp tlf men snakket med meg selv og la den i lommen igjen. Så jeg går forbi stedet og videre ett lite stykke til jeg kjenner at angsten slipper litt. Det er dette som er så utrolig viktig å gjøre for å bli frisk. Stopp ALDRI der som angsten mekes, men fortsett til angsten roer seg.

Veien tilbake begynner jeg å synge og tralle for meg selv og det fungerer. Husk at jeg har fått forbud mot å ha musikk i ørene. Da jeg nærmer meg broen begynner angsten og bygge seg opp igjen. Tar opp og ned tlf flere ganger, men ringer ikke til noen. Handler på burikken og går hjem med en liten trall hele veien :) Sissel sier at jeg er tøff og jobber hardt siden jeg alltid gjennomfører oppgavene mine og det er dette som gjør at angsten vil forsvinne :)

Når jeg kommer inn så kjenner jeg på at jeg må snakke med Sissel ,fordi jeg er litt skuffet over meg selv. Da beroliger hun meg med at jeg jobber helt som jeg skal og er knakende flink elev <3 Dette skal vi nok komme i mål med! Så det så <3
Satt oss i sofen og skulle begynne å se på en serie, men jeg var så sliten etter dagens utfordinger at jeg kubbet etter 5 min..hehe :P
Trodde aldri jeg skulle bli SÅ sliten, men det kan jeg love dere at jeg blir. Har ikke kjent på makan altås! "Phu"!
Sov hverfall 1 time og det gjorde godt :)

Så laget vi middag. Hjemmelaget kålstuing, kjøttkaker og poteter. Dette var meget godt :) Så her spiste jeg også nye matvarer og angsten var på ca 1. Helt levelig og jeg tenker jo kun på mat...haha :P Men merker no at det er jeg som bestemmer hvilken mat jeg skal spise og ikke angsten. 

Kjenner no at jeg har stor kontroll på det som gjelder mat og at jeg får i meg det som kroppen min trenger for å overleve. Tar også litt flytende vitaminer og jern. Skal også begynne med magnesium i morgen da jeg har så urolige bein og verk i musklene. Håper att det hjelper meg :)

Så fremover no blir det mer fokus på angsten for å gå tur alene, være alene på dagen og natten. Blir tøffe tak,men skal og klare disse utfordringene :) Basta!

Varme klemmer fra en meget utslitt Theresemor <3
 

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler