Therese`dagbok 20.01.2022

20.01.2022, 19:58

1 kommentar

Dag 18 :

I natt sov jeg veldig bra. Det er nok en av de beste nettene jeg har hatt på lenge :) Sover godt og registrere ikke Sissel om hun står opp. Det viser jo bare at jeg har en dypere søvn og slapper meg av om natten :) Endelig  :)

Om jeg var sulten i morges når jeg sto opp? Tjaaaa......bildet taler vel for seg selv....hahahah :P

Etter frokosten var det min daglige tur kl 9.15 :P 
Det snødde og blåste meg nesten over ende, men jeg gikk fortsatt med rak rygg og ga meg ikke på tap :) Fullførte turen og 0 angst :)

Så var  alvorets time kommet som jeg har gruet meg til leeeeeeenge! Sissel setter seg i bilen og skal kjøre vekk fra meg ett stykke og hun skal inn i butikker. Dette gjør at angsten stiger bare ved tanken på at hun skal ut. Men jeg vet at den eneste måten til å komme over denne frykten er å stå i det uansett om det er grusomt.
Jeg kjente på angsten hele tiden og etter ca 45 min ringte jeg Sissel. Jeg prøvde å overbevise både Sissel og meg at denne tlf var kun for å høre om Sissel hadde det bra, men Sissel er ikke dum hun...haha :P Hun skjønte hvorfor jeg ringte og sa bare at hun skulle sette seg i bilen å komme hjem :) Men det positive her er at angsten aldri fikk utvikle seg til panikk!!!! Jeg klarte å stoppe den med tankene jeg har lært meg ! Hurrra! :D 
Vi må nok jobbe mye mer med dette, men synes jeg takler det ganske bra allerede :) Stolt av meg selv og det er Sissel og :) 

Feirer det med en nydelig blomsterbukett <3

Til middag i dag laget JEG en ny rett til :)
Servelatpølse, potetmos og grønnsaker ...... Jepp, det var godt det og :) Har no full kontroll på det å prøve ut nye matsorter og får i meg mye forskjellig mat. Kjempe deilig :)

Etter middag var jeg ute å gikk 5 runder på min "trening i mørke sti" :) Det gjorde godt og det var friskt å fint ute i snøren :) Dette går også veldig greit no, så har kontroll her også :)

No skal vi snart ta kveld. Stupende trett fortsatt :)

Har forresten lagt ut en ny spleis for å klare å få inn nok penger, slik at jeg slipper å avslutte før jeg er helt i mål. Dumt hvis jeg må det, da jeg kun har prosjektet "hjemme alene" igjen :(  
Ønsker du å støtte eller dele spleisen min, så bli jeg deg evig takknemlig <3

Her er linken : https://www.spleis.no/project/209598/description

 

Takk til alle dere som leser og heier på meg i denne kampen. Tenk at jeg snart er helt i mål og frisk !!!! <3 <3 <3

Varme klemmer fra en trøtt Therese <3

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler