Therese`dagbok 22.01.2022

22.01.2022, 17:50

3 kommentarer

Dag 19:

Jeg sov godt i natt også. Er ikke mange ganger jeg er våken. Helt herlig :)

Frokosten ble inntatt og så gikk Sissel ut. Fyttikatta! hehe :P
Hun har faktisk vært borte i mange timer i dag uten at jeg har visst hvor hun skulle. Kjenner jo på angsten, men den er bedre enn i går. Så no går det helt rette veien her også. Kjenner at jeg blir sliten av å jobbe sånn, men fy søren så godt det er når jeg mestrer utfordingene og kjenner at angsten slipper :)

Når Sissel kom tilbake så gikk jeg min daglige og gode tur. Vått vær, men fint <3

No har vi nettopp spist middag som igjen var en ny rett. Hamburger tenk! :) Det er lenge siden jeg har spist det ja :)

Selv om det var godt, så merket jeg at matlysten ikke var helt der jeg ville. Grunnen for dette er at jeg no gruer meg sånn til i morgen da jeg skal prøve å være alene på natten. Så no sliter jeg med angst for angsten og tar sorgene på forskudd. Da sier Sissel: Fy deg da! Hehe :P Det å ta sorgene på forskudd gjør at jeg bare blir mer utmattet og mer nervøs. Som igjen gjør at jeg får en dårlig natt. Så no må jeg jobbe med å snu tankene og fokusrere på det som har vært bra hittil. Hvis jeg tenker tilbake på disse ukene, så har jeg jo overvunnet alle utfordringer. Så hvorfor skal denne være noe verre? Det har jo gått fint med alle de andre :) Så basta! Dette skal jeg klare og angsten dø!!!!!!

Så no tar vi kveld foran tv med strikketøy og cola. Det er jo lørdag :)

Spleisen ligger fortsatt ute og håper at jeg kommer i mål. Er ett stykke unna enda, dessverre :(   https://www.spleis.no/project/209598

 

Varm lørdagsklem fra Therese <3

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler