Madalina

En reise gjennom ukjent farevann

Madalina Tudorache

Om denne bloggen
Hei kjære leser

Denne bloggen er ment som en journal, en slags dagbok eller et manifest, som skal følge meg gjennom denne reisen gjennom det ukjente og skumle, med formålet om å finne riktig behandling for ¨udyrene¨ som begrenser meg fra å leve et fullverdig liv; kompleks PTSD, kronisk migrene og spenningshodepine.

Etter mange år med opp og nedturer og flere forsøk på å bygge en karriere, har jeg igjen ramla ned i kjelleren. En real face-plant i den kalde og mørke råkjelleren. Men siden jeg har vært her noen ganger så vet jeg at det kun er en vei tilbake... nemlig opp igjen. Veien opp og ut herfra er foreløpig ukjent.

I skrivende stund er jeg innlagt på en avgiftningsenhet (liker ikke ordet avrusning) under Akershus Universitetssykehus for nedtrapping av et usunt forbruk av smertestillende og angst medisiner. Jeg har selv bedt om dette da jeg har opplevd at bruken kun økte og plagene ble forverret.

Kanskje kjenner du meg, kanskje kjenner du deg igjen i noe, finner noe du kan relatere deg til eller bare ønsker å komme med innspill/kommentarer, jeg pris på alt positivt som kommer inn.

Jeg vil forsøker å skrive litt hver dag fremover.

0

Visninger siste 7 dager

10

Publiserte artikler

524

Dager på Bloggi