Spenningen i mesterskapet er igjen til siste runde

14.05.2024, 10:02

For Arsenal er denne sesongens gul- og svartstripete borte beste fotballdrakter offisielt kjent som den ubeseirede Arsenal drakt! I den 37. runden av Premier League beseiret Arsenal Manchester United 1-0 på bortebane, noe som også gjorde at mesterskapskonkurransen gikk inn i en voldsom scene.

I første omgang kom Arsenal sakte inn i staten, men Manchester United klarte ikke å gripe muligheten, forsvarte seg dårlig, og hadde ikke et skudd på mål i omgangen. I det 20. minutt assisterte Havertz Trossard, iført nr. 19 billige fotballdrakter, til enkelt å score Onanas mål. Dette vinnermålet betyr at konkurransen mellom Arsenal og Manchester City vil fortsette til siste runde.

I denne sprintetappen har det å spille mot Old Trafford alltid vært ansett som Arsenals største test. Heldigvis fikk Artetas side det de ville. Foreløpig gjør Arsenal alt de kan for å legge press på Guardiolas side. De ønsker ikke en gjentakelse av forrige sesongs siste kollaps. De vil se etter å vinne sitt første mesterskap siden 2004.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler