Tar over idoltrøya

24.05.2024, 05:31

Etter at Toni Kroos publiserte en lang og kjærlig avskjedsmelding, har hvem som skal arve sin nr. 8 billige fotballdrakter blitt et hett tema. "AS" uttalte at Federico Valverde er ivrig etter å arve nr. 8-trøya til sitt idol Kroos, og Tchouaméni ønsker også å eie denne trøya fordi nummeret hans også er 8 i det marokkanske landslaget.

Real Madrid har mange imponerende tall, og nr. 8 er en av dem. Kroos brukte denne Real Madrid drakt i mer enn 10 år, og i prosessen utviklet han seg gradvis til verdens beste midtbanespiller. Valverde respekterer og beundrer Kroos veldig, så han liker nr. 8 veldig godt.

Akkurat som Vinicius fikk trøyen nr. 7 til sitt idol Cristiano Ronaldo. Arven av nummeret gir billige fotballdrakter en spesiell betydning og representerer også ånden til kontinuerlig forbedring av de største spillerne i Real Madrids historie. Selv om han bare er 25 år gammel, er Valverde allerede en av de mest seniorspillerne i Real Madrid. Når det gjelder kvalifikasjoner, er Valverde, den fremtidige kapteinen til Real Madrid, fullt kvalifisert!

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler