Fra rosa pikerom til friskt ungdomsrom

10.09.2017, 10:20

1 kommentar

Det er en stund siden min datter gikk lei av at alt skulle være rosa eller lilla. Hun har vel egentlig aldri vært den typisk prinsessejenta som bare elsket rosa heller. De blir dessverre altfor fort store nå, så ønsket var et mer praktisk ungdommelig uttrykk. I utgangspunktet har hun et stort rom, men hadde et garderobeskap som også var malt rosa🙈 som tok mye plass.

Før:

Hun har lenge vært glad i litt mer duse, behagelige blå/grå/grønne toner. Jeg selv har falt veldig for fargen Dublin fra Jotun, så planen var å gå for den. Det er en gråfarge, med litt blånyanser

Dublin:

Dessverre ble den helt feil i forhold til gulvfargen. Var nødt til å gå for et eikefarget gulv, slik at det fikk noe sammenheng med gangen (føles fort veldig rotete med flere ulike gulvfarger;)).  Etter å ha brukt lang tid hos fargehandleren, så fant jeg en helt fantastisk farge! Soft mint fra Jotun. Hele rommet ble så rensket helt og det store skapet måtte takke for seg.

Ville gjerne ha en mer åpen garderobe, så datteren ble sendt ut i skogen for å finne en passende trestokk. Denne ble skåret til, bark fjernet og den ble pusset ned. Så ble den spraylakkert i en gråtone, og grovmalt hvit over. Og til slutt pusset igjen. Fant et lite skap på Jysk, som hadde blitt levert tilbake pga en liten feil på den ene døra. Kostet egentlig 1750,- men fikk den til 300 kr! Synes at garderoben ble ganske så stilfull til slutt:

Senga ble selvfølgelig funnet brukt på Finn.no, det samme med lampa :) Resten hadde vi fra før. De fleste lekene ble donnert bort :)  Og slik ble til slutt resultatet (mangler bare litt lister ol.) Malt med fargen: 7555 soft mint.

Etter:

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler