Grove scones

31.08.2021, 09:39

Terningkast: 5. De var gode men vi valgte å ikke putte på frø men de var fortsatt veldig gode.

 

Oppskrift

1 porsjon ca.16 stk.

100 g margarin, ca 5 ss

5 dl grov sammalt hvete

5 dl hvetemel

0, 25 ts salt

5 ts bakepulver

4 dl melk 

2 ss linfrø eller gresskarkjerner til å strø på toppen

 

SLIK GJØR DU

1.Sett stekeovnen på 225 C og dekk et stekebrett med bakepapir.

2.Bruk hendene og smuldre margarinen og melet.

3.Ha i de andre ingediensene (bortsett fra frøene). Bruke en rørespade og bland alt godt sammen.

4. Ha litt mel på bakebordet og tøm ut deigen. Del deigen i 4 emner og rull dem til store boller.

5. Legg bollene på stekebrettet og klapp dem til litt  flate. Lg et kryss i deigen med en kniv.Ikke skjer helt igjennom.

6. Pensle med melk og dryss med frø.

7.Stek sconsen i 10-15 min. Avkjøl på rist.

 

 

Kilde: Matopedia

Del artikkel:
nuet.io
Ny plattform for mobilblogging.
Sikker lagring på server i Norge.
Lag gratis bruker Tjenesten er levert av Bloggi og Borondi AS.

Relaterte artikler