AAFK SWOT

07.12.2021, 08:48

 

 

 

 

Situasjonsanalyse - SWOT 

Stryrke 

AaFK har 120 partnere delt inn i 4 grupper Generalpartner, Hovedpartner, Partner og Patriot. Dei søka også etter frivilige arbeidere til å delta å hjelpe med ulike ting, med dette får dei ei belønning slutten av året. Stor styrke i aafk, er ungdomsakademiet. Det vart rekna som den 2 beste generelt i heile Norge. Der dei rekruttere undomer fra alderen 16-19år, for å spille for senior. Dei får mykje peng til utleie av stadium. 

Svakhet 

Aafk har no i det siste vert i nedrykning, som vil seie at supporter vil gå ned i minus, sidan dei ligg i andre divisjon og ikkje den første (Eliteserien). 

Moglegheit 

Moglegheiter som er eventuelle i AaFK. Dei har eit veldig fotball-ivrig lokal samfunn. Dei har eit stort potensial for et større ungdomsakademi.æ 

Trusler 

Det er mange akademi og store idrettslag i nærområde. Eksempel på dette kan være Molde. Dette kan skape konkurranse mellom desse to, ettersom Molde ligg bedre ann i Elite-serien, og ligg i fronten av norsk fotball. Andre trusler  rCovid-19, som trua billett-salet og minkar antall moglege tilskuarar. 

Del artikkel: Del på X


 #Aafk 

Relaterte artikler