Jayne Mansfield

05.04.2019, 23:30

1 kommentar

Er ikke det der Marilyn Monroe, spør dere sikkert, men nei, det er Jayne Mansfield, og da sier dere sikkert at hun har dere ikke hørt om og dere lurer på hvor hun er nå. Det er det dette innlegget handler om.

Jayne var en av de normale jentene i begynnelsen, som drømte om et liv i luksus, der hun er en kjent skuespiller. Hun prøvde seg mange ganger frem, helt til hun en dag i 1954 fikk sin første rolle som Girl at Piano i Lux Video Theater. Det avr da hun skulle bli oppdaget, og hun fikk rolle etter rolle helt frem til 1967, hun hadde også flere roller i forskjellige filmer samme år. 1950 så møtte hun soldaten Paul Mansfield, og sammen fikk de datteren Jayne Marie Mansfield. Jayne gikk fra Paul i 1956. For da møtte hun den kjekke Mickey Hargitay, og de ble forelsket med en gang. Han var Mr. Univers 1955. 1958 giftet de seg.


1958 så fikk de også sønnen Mickey Hargitay Jr,

1960 så fikk de sønnen Zoltan Hargitay

1964 så fikk de datteren Mariska Hargitay.

1964 så var ikke livet så bra som de trodde det skulle bli, Jayne og Macky ende opp med å skille seg.Hun traff da Matt Climber, og sammen så fikk de sønnen Tony.


Jayne sammen med sin nyfødte sønn Tony, datteren Mariska og kjøresten Matt. 

Livet skulle ikke gå som de ville og tenkte at det skulle. Jayne havnet i en del problemer, og hun fikk en forbannelse fra en person i 1966, som sa at Jayne skulle dø innen ett år. 

I 1967, en sen kveld, så var Jayne på vei til et TV program hun skulle ha dagen etter. Denne kvelden så hadde hun opptrett på en natt klubb. Ronald B. Harrison som er en sjafør for Gus Stevens Dinner Club, kjørte Jayne, hennes advokat og venn, og hennes 3 barn Mickey Jr, Zoltan og Mariska ditt hun skulle dagen etter, men under veis så havnet de i feil kjørebane og front kolliderte med en lastebil. Jayne, hennes venn og sjaføren døde momentalt. Hennes 3 barn som satt i baksetet overlevde. Når ambulansen kom så fant de, de 3 voksne døde, og de fant 2 av barna, Zoltan og Mickey, og de fikk dem ut av vraket. Når guttene våknet så spurte de etter søsteren sin, og Mariska ble funnet under baksetet, hun hadde skadet hodet, og har ingen minner av ulykken eller noe av det som skjedde den dagen.

Når barna våknet opp igjen på sykehuset, så var det pappan dems, Mickey, som måtte fortelle at mamma nå er i himmelen emd englene. 

Det var Mickey og hans nye kone Ellen som var dem som tok hånd om barna etter Jayne's død. Mariska har fortalt i flere intervjuer at hun har noen få minner av mamman sin da hun var liten: 1. da de lå i sengen sammen, 2. da de spiste frokost sammen. Elelrs har hun ingen flere minner. Hun har også slitet mye i barndommen og som tenåring at hennes mamma døde så tidlig.

Mariska fulgte i mammans fotspor og ble skuespiller. Hun e rnå en av Hollywood's største skuespillere.


2013, Mariska Hargitay, Ellen Hargitay, Mickey Hargitay Jr, Zoltan Hargitay og Jayne Marie Mansfield

Mariska Hargitay og Jayne Marie Mansfield, 2013.

Mickey Hargitay døde i 2006, av kreft, noen måneder etter at hans datter Mariska ble mamma for første gangen.

Han fulgte datteren sin opp midtgangen på hennes bryllupsdag i 2004, da hun giftet seg med skuespilleren Peter Hermann

Jayne og Macky's historie har fått et slutt, men du kan følge Mariska's historie, ved å følge med på Law & Order Special Victims Unit der hun spiller Olivia Benson. Mickey har også vært med i en episode. 

Del artikkel:

Relaterte artikler