Hva kommer til å skje med aunt Becky?

06.04.2019, 18:00

1 kommentar

Aunt Becky fra Full House, eller fullt hus som det heter på norsk står i fare for å havne i fengsel. Hun og ektemannen har betalt 500.000 dollar for at døttrene Olivia Jade og Bella skulle få gå på USC . De betalte også mye penger for at døttrene skulle få komme inn på et sportslag i paddling, der d ehadde redigert et bilde, så dets er ut som om de paddler. De har aldrig paddlet. 

Allt dette førte til at Lori nå har mistet jobben, hun er ikke lenger med i siste sesong av Fuller House, hun fikk sparken i When Calls The Heart og hun har ingen sammarbeid med Hallmark Channel. 

Hennes datter Olivia Jade som er en youtuber har mistet flere av sine sammarbeidespartnere etter at det kom frem hva hennes foreldre har gjort. 

Olivia har også kuttet ut all kontakt med sine foreldre, og skal vittne mot dem i retten. Hun er knust og føler seg sviktet av sine foreldre, hun er også flau av alt som skjer.


Olivia Jade, Lori Loughlin og Bella

Lori's ektemann ble hentet av FBI når alt ble kjent, og Lori meldte seg selv for FBI dagen etter, når hun var ferdig med å jobbe.

Rettssaken mot Lori og ektemannen starten 3 april, og vil pågå en liten stund, de kan havne i fengsel mellom 6 måneder og 2 år, eller en stor saftig bot. Mange unge har mistet sjansen for å få komme inn på de skolene som er berørt, på grunn av 50 mennesker som er innblandet i skandalen. 

Dete r en mor som har gått til sak, og saksøkt Lori og andre for 1 billion dollar, veldig saftig bot. 

 

Jeg synes det er trist at det har gått som det har gått. Vi gjør alle feil og jeg synes ikke en foreldres feil skal gå ut over barna. Olivia har ikke hjort noe feil og hun blir straffet for det.

Del artikkel:

Relaterte artikler