Sasha

06.04.2019, 20:08

1 kommentar

Sasha er 8 år.  
En liten jente med hele livet sitt framfor seg. Hun begynte på skolen da hun var 7 år. Hun elsket livet på skolen. For der hadde hun mange venner.

Sasha er nå 9 år. 
Hun fikk vite i går at hun skal flytte. Sasha er lei seg, Sasha vil bli der hun er.
For Sasha har mange venner, hele klassen. Hun må nå forlate det livet hun elsker, den klassen hun elsker, stedet hun elsker.
Sasha flytter til et nytt sted med familien, hun er både glad og ikke glad. Hvorfor måtte hun forlate de vennene hun gikk så godt sammen med, hvorfor må hun starte på nytt?
Sasha får nye venner, ikke bare 1, ikke bare 2, men 3. Sasha er glad igjen. 
Tiden går og hun elsker det nye livet, helt til året etter.

Sasha er nå 10 år.
Den ene kompisen hennes skal flytte (vi kaller henne Maria). Maria var en av de vennene Sasha gikk best sammen med. Hvorfor? hvorfor må Maria flytte? liker hun ikke Sasha lenger?
Nå har Sasha 2 venner igjen, men hun gråter ikke. De leker sammen, de gjør lekser sammen, er med hverandre etter skolen. Sasha elsker livet fortsatt.

Sasha er nå 11 år.
Sasha's kompis (Vi kaller henne Elise), skal flytte. Hva er det som er feil med Sasha?
Hvorfor forlater Sasha's venner henne? Sasha begynner å bli lei seg.
Hun har nå 1 venn igjen. 1 venn er bedre en ingen? eller hva Sasha?
Sasha, du er jo med din siste venn hjem til hennes pappa. Hvorfor stengte henne deg inne på et fryserom Sasha? vil hun låse deg inne og kaste nøkkelen? hater hun deg?
Hvorfor tvinger hun og hennes kompis deg til å gjøre ting du ikke vil? er du så lett å kontrollere? hvorfor prøver du så hardt å bli likt Sasha?

Sasha er nå 12 år.
Og ingen venner. Hennes siste venn (Vi kaller henne Maren) ville ikke være venn med Sasha lenger. Hva gjorde du galt Sasha?
Sasha sitter i skolegården alene. Sparker med føttene der hun sitter på gjerdet foran vannfontenen. Hvpr gikk det galt, hvorfor vil ingen være sammen med deg Sasha?
Hvorfor ble du utestengt fra jentegjengen i går Sasha?
Hvorfor sa du ifra til læreren Sasha? vet du ikke at man ikke skal si noe? vet du ikke at ingen liker sladdrehanker? vet du ikke at du er hatet Sasha? er du så patetisk Sasha? ingen liker deg. Du skulle ha vært hjemme fra skolen i går. Du skulle ha blitt påkjørt av en bil, ingen ville ha savnet deg. 

Sasha er nå 13.
Sasha's første dag på ungdomskolen. Hvorfor gidder du å prøve Sasha?
Men, se, du fikk en ny venn. For første gang på 1 år. 
Alle fikk jo velge hvem de ville være i klasse med, ingen valgte deg, du fikk ikke velge, hvorfor det Sasha? hvorfor ville ingen være i klasse med deg? 

Sasha er nå 14.
Og fått en bestevenn (Vi kaller henne Line). Livet smiler igjen til Sasha, alt er perfekt og slik skal det være, eller skal det Sasha? håper du for mye nå?
For i går begynte (Vi kaller han Elias) å slå deg. Preben (som vi kaller han), som du gikk på barneskolen med, han spyttet på deg i klasserommet i går, for han liker deg ikke Sasha. 
Hvorfor er du så ekkel, hvorfor puster du Sasha, hvorfor sitter du i et hjørne å gråter, ingen bryr seg om deg, så du kaster bort tida di Sasha.

Sasha er nå 15.
Hun har blåmerker på armen etter alle slag hun har fått i 1 år. Hver eneste skoledag blir du misshandlet Sasha, gjør det vondt? det er ingen poeng å si ifra til læreren, for du har vel lært at ingen liker sladdrehanker? de bryr seg ikke om deg en gang, du er bare slitsom.
Sasha, du har jo Line, din nye venn. Henne kan du jo være med hjem hver eneste dag, det har du også gjort. Til og med Line's mamma lurer på hvorfor dere er så mye sammen, liker ikke Line's mamma deg Sasha?
Hvorfor kastet Line deg ut av leiligheten sin? hvorfor skrek hun på deg? er dere ikke venner Sasha?

Sasha er nå 16.
Siste halvåret på ungdomskolen Sasha?
Hvorfor kastet han kniv på deg igår Sasha? hvorfor forfølger du broren din på skolen? er han din eneste venn Sasha?
Hvor ble det av Line? er dere ikke venner lenger? liker ingen deg Sasha?
​Hvorfor har du blitt mishandlet på skolen hver dag i 3 år? hvorfor ble du slått ned på skolen i går?
Hvordan gikk første dag på videregående? hvorfor kom du gråtende hjem? føler du deg ikke hjemme der?

Sasha er nå 17.
Du er jo likt Sasha. Alle i klassen liker deg. Føler du deg verdt noe? føler du at du er på rett plass?

Sasha er nå 18.
Hvorfor fikk du beskjed på internett i går å ta selvmord Sasha? fikk du høre at ingen liker deg, at familien skulle ha vært bedre uten deg? hvorfor lever du fortsatt Sasha? livet ditt har jo falt totalt sammen. Du står jo fortsatt oppreist, det er et under. Hvorfor Sasha? kan ingen se hvordan du har det?
Hvorfor valgte du å slutte? hvorfor valgte du å flytte til Lillehammer? hvorfor valgte du å flytte derifra etter 1 uke? er du så misslykka?

Sasha er nå 19.
Du er 19 Sasha, ikke 9, hvorfor sitter du der å synes så synd på deg selv? hvorfor har du droppet ut fra skolen? hvorfor fikk du høre i går på nettet at du burde ta livet ditt? hvorfor tror han at familien har det bedre uten deg? hvorfor ble du trua på nettet i går, hvorfor ble du mobbet på nettet i hele natt Sasha?
Du hater jo deg selv Sasha, hvorfor tar du ikke å avslutter alt her og nå? bare gjør det, du fortjener ikke noe, du er ikke verdt noe. Hun tok sitt liv, det samme kan du. Du har ingen venner, du sitter oppe hele natta, du sover på dagen, du har ingen, ingenting å gå til. Du har bare deg selv. Det lille mobbeofferet som du er, den personen som ble misshandlet på skolen, stengt inne på et fryserom i 30 minutter, hvorfor lever du fortsatt Sasha?

Sasha er nå 20.
Begynte du på skolen igjen igår for å prøve å bli noe? prøver du å bli likt, prøver du å få et liv? hva vil du Sasha?
Du har vertfall fått 2 venner, det er jo en start.

Sasha er nå 21.
Siste halvåret før andre året.
Hvorfor ble du mobbet igjen i går Sasha? er mobbeofferet tilbake igjen? lille patetiske drittunge, det er jo det du er. Den personen som er stygg, verdiløs, lille leseløven, langpannen, feita, du som ikke kan prate, du som stinker, ja, du, det er jo deg vi prater om Sasha. Du er 21, blitt mobbet siden du var 11. 10 år Sasha, 19 år med mobbing hver eneste dag. 10 år uten en virkelig god kompis. Er du virkelig så verdiløs?
Ny skole, ny linje. Tror du at det skal bli bedre? er du så blind Sasha?
Greit nok, du har jo fått en del venner nå, 5 stykker, det er rekord.
Men, hvorfor ble du angrepet med pepperspray igår Sasha?
Hvorfor ble læreren drapstrua?
Er alt din feil?
Trua de andre elevene læreren for å slippe å reise til Spania med deg?
HVA ER GALT MED DEG DIN VERDILØSE MONSTER?
Der gjorde du noe rett Sasha, du forsvarte Anna (Som vi kaller henne), for hun ble kalt mange stygge ord i går, du gikk i mellom, hvorfor det Sasha? er du så vand til å bli mobbet og misshandlet at du gikk i mellom i går? så flink du var Sasha.
Nå¨har du flyttet til en ny skole, i 9 månder, for å oppnå drømmen din.
Du fikk nye venner, livet smiler eller hva Sasha?
Men hva skjedde så Sasha? fikk du feil romvennine? hvorfor lyver hun? hvorfor misshandler hun deg psykisk? hvorfor starter hun rykter om deg på skolen? hvorfor sluttet hun? hvorfor hater hun deg Sasha?
Hvorfor låser du deg selv inne pyskisk? forsvarer du deg selv Sasha?

Sasha er nå 22.
9 mnd har gått, du er nå ferdig på nok en skole Sasha, føles det godt?
Hva skal du nå gjøre?
Jo, du skal starte på et vekterkurs, der fikk du en god venn eller hva Sasha? skal vi kalle henne Amanda?.
Du og Amanda planlegger fremtiden sammen, så herlig livet har blitt for deg, din lille verdiløse unge.
Måndene går og du flytter inn med henne? etter 10 månder.
Dere reiser sammen til utlandet for noen dager, var de de beste dagene på elnge Sasha? var det koselig? men hva skjedde når dere kom hjem? fikkd ere en romkompis? var det så lurt Sasha?

Sasha er nå 23.
Er det ikke nå den psykiske terroren starter?
Du er på jobb og vil ikke hjem fordi du er redd? du blir nok en gang misshandlet, fysisk og psykisk. 2 mennesker som nyter av å tråkke deg ned i søla.
Det var jo det de på skolen sa, du er jo verdiløs du Sasha. 
Bra valg, du flytta ut, og hjem til dine foreldre igjen, hva skal du nå da Sasha?
Ble du glad da du var med broren din og de andre til Sverige igår?
Møtte du han du ville være sammen med Sasha?
Ble du glad da han ville være sammen med deg?
Din første kjæreste Sasha.

Sasha er nå 24.
Hva gikk galt nå da Sasha? hvorfor ble det slutt mellom deg og Anders? (Som vi kaller han). Var det den verdiløse jenta som kom tilbake igjen?
At du orker.
Det er september nå Sasha. Mormor døde i går, din største helt i livet, henne du så opp til, hun forlot deg og du skuffet henne.
Alt hun ville var å se deg gifte deg, få jobb og stifte familie, du klarte ingenting av de der, verdiløs.

Sasha er nå 25.
Du har nå flyttet utenlands Sasha. 
Du bor nå alene, livet smiler eller hva Sasha?
Skal du virkelig prøve å gå på skole igjen? tør du det?
Ja, for de som mobbet deg Sasha, bor jo i Norge, de er ikke her. Dette er første skolen du går på der du føler deg velkommen, 

Sasha er nå 26.
Men hvorfor misslykket du Sasha, klarte du det ikke? hvorfor avsluttet du skolen? igjen. 
Du er jo egentlig tilbake på start, der du var da du startet på skolen i en alder av 7. Du har ingenting.

Sasha er nå 27.
Hva har du nå Sasha?
Du jobber som frivillig med noe du brenner for, du er på vei mot fremtiden. Du ser lyst til livet for første gang siden du var 10.
Ikke ødelegg dette nå.
Fokuser, ikke la deg bli mobbet, ikke la deg bli misshandlet. Ikke vær verdiløs.

DU er IKKE verdiløs Sasha. Du har jobbet deg sterk. Du ser det gode i mennesket selv etter så mange år med mobbing. Du jobbe rnå med noe du brenner for. Noe du vil satse på!

En sann historie!

Del artikkel:

Relaterte artikler