Linnéa Claeson - elsket og hatet

07.04.2019, 15:00

Linnéa er en jente som er hatet og elsket i Sverige. Hun er tidligere håndballspiller og jobber nå med å få en rettferdighet i samfunnet, der alle har like rettigheter uansett kjønn, alder og hudfarge. Noe som ikke er like populært hos alle. Hun driver instagram kontoen assholesonline. Hun poster blder av ting hun får tilsendt av folk som hater, truer og trakasserer henne på nettet.

Det er ikke bare på internet hun får hat, trusler og trakasseringer, men også på åpen gate. Hun blir spyttet på, en annen person hadde tatt tak i henne og holdt henne fast, hun får trusler og mye annet. Hun er også fortiden med i den svenske utgaven av Skal vi danse (Let's Dance) og etter at hun ble med i programmet, så har hun fått mer hat enn hun noen gang har fått. Hvorfor hun får all hatet? fordi hun har sine meninger, at alle er velkommene og alle er like mye verdt, uansett kjønn og hudfarge, noe som ikke alle har godtatt. Hun får også mye ekkle kommentarer og bilder fra menn fordi hun er kvinne. Hun får tilsendt bilder av den mannlige kjønnet, men da sender hun bildet som regel videre til mannens familie og legger bildet sladdet ut på instagram, så gubben kanskje lærer, selv om vi vet at slike folk aldrig lærer.

Det jeg ikke skjønner er hvorfor visse , mest menn i denne situasjonen, oppfører seg slik dem gjør. Om man ikke liker en person, hvorfor bruker man da all sin tid på det disse mennene gjør, kan noen forklare meg hvorfor de gjør slikt? er ikke mange av dem, så er vel vanskelig å forstå seg på slike mennesker. 

Jeg har sladdet ut 2 ord pga sterk innhold og rasistiske ytringer. 

Del artikkel:

Relaterte artikler