Det å være mamma.....

23.03.2018, 23:36

Det er ikke noe som heter perfekt når man er kone og mor. 

Mange tror at det er lett og være mamma, men det er ikke så enkelt. 

Det er mye som man tenker på hele tiden og bekymrer seg for hele tiden. 

Det å være mamma for meg er en utrolig herlig og hektisk tid. Jeg elsker den tiden nå, som når han våkner om morgen og smiler bredt til deg. 

Ingen ting er mer nydelig enn og se din beste del av å være mamma, smile opp til deg mens du smiler tilbake. 

Det å bli mamma har lært meg utrolig mye. 

Mange jeg kjenner og vet har fler enn et barn, som sa hele tiden til meg at det er tungt, masse jobb og mange bekymringer. 

Jeg vet alt dette nå. 

Bekymringene har jeg hatt fra starten av. 

Masse jobb med å ha barn er det jo, men det er å se på den gleden som et barn kan faktisk gi deg i hverdagen. Det å kunne ha di små øyeblikkene og bare nyte tiden når di er små. 

Det å være mamma for meg, er en helt herlig følelse. Jeg ELSKER hvert eneste sekund, sammen med mitt lille mirakel og min mann.      Det å kunne bare oppleve di nye tingene han gjør hver dag. 

Å være mamma og kone for meg er den beste tiden. Jeg ville aldri byttet det livet jeg har nå med noe annet. 

Før man blir mamma /pappa selv, så vet man faktisk ikke hvor morsom, hard og trøttans tiden kan faktisk være, med alle bekymringene og dårlig natt søvn. 

Det finnes INGEN bok som forteller deg hvordan det er å være mor/far. Ingen kan faktisk fortelle deg hvordan man skal oppdra et lite barn. 

Det finnes ingen fasit på å være foreldre for første gang. Det er noe man må bite tennene sammen og bare prøve sitt beste. 

Hvis man er sterk, noe som man faktisk blir etter tiden. Så vil man klare og holde hodet kaldt og nervene i sjakk. Barn er ikke lett og holde rolige. Det er klager, vondt i kroppen, sykdom osv, men man vil klare å takle det på sin egen måte. 

Er man rolig i sjelen og ellers, så vil man også takle å være foreldre, når man kan takle og være rundt andre barn. Når det er ditt eget barn, så vil man takle ting annerledes, fordi det er ditt.          I starten vanskelig og frustrerende, men man vil takle det. 

Er man første gangs foreldre så vil man klare og takle det, men man må holde seg rolig i alle situasjoner. 

Del artikkel: Del på X


    #være   #mamma 

Relaterte artikler