Nye utfordringer

21.04.2018, 20:02

Vel, lenge siden jeg har fått skrevet noe her nå. 

Men hvordan er det ikke når man har barn. 

Ikke så mye tid til og blogge eller skrive noe særlig når man har barn. 

Jeg elsker mamma livet, den gleden og utfordringen mitt barn gir meg hver eneste dag.  Det å være mamma har virkelig gitt meg en livs glede. Den gleden og våkne om morgen og se det herlige smilet og høre han snakke så utrolig mye. Men jeg kunne egentlig klart meg uten den hylingen han har i seg. Den er skikkelig intens, men utenom den så er mammalivet perfekt. 

Et par ganger har sønnen min vært med faren og meg på treningen. Heldigvis barnepass der og det passet perfekt. Han liker og leke og det er deilig at han ikke viser misnøye og blir sint/lei seg når han er på barnepass. 

Denne lille gutten er vår lille mirakel engel og alt. Han betyr alt for oss. Nå kunne jeg absolutt ikke tenkt meg et liv uten min sønn.  

Han fyller hverdagene og hvert eneste sekund med glede og kjærlighet. 

Å se ham hver dag om morgen våkne med et smil om munnen og begynne og snakke. Han er veldig flink. 

Det er helt utrolig at han fyller 5 måneder den 31. Han vokser så utrolig fort. Det er søren ikke enkelt og holde følge med han her. 

Men for oss som er første gangs foreldre i en eldre alder (37 år og 38 år), så er det virkelig en glede.  Jeg nyter hvert sekund og hvert minutt av og se ham vokse og komme med nye ting hver dag. En herlig tid. 

Jeg elsker min sønn utrolig mye og nyter bare hvert eneste sekund. For han vokser utrolig fort. Viktig og nyte hvert sekund og tilbringe mye tid med han, siden tiden flyr utrolig fort. 

Viktig og ta vare på alle minnene og bare nyte. 

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler