Bloggi
Anders Bakke


MobilabonnementAnders Bakke

Få med deg beste tilbud, tips og råd om mobilabonnementer her hos https://bloggi.no/mobilabonnement

Andre blogger om mobilabonnementer jeg følger med på
http://mobilabonnementen.blogg.no

https://best-mobilabonnement.tumblr.com

https://mobilabonnementguide.wordpress.com

http://mobilabonnement.bloggnorge.com/

Hvordan finne best telefonabonnement for deg

  28.09.2017, 10:30

Enten du bor i Norge eller bare besøker, er en mobiltelefon en nødvendighet for alle. Når du søker etter de beste mobilabonnementene i Norge, står du mellom mange selskaper og telefonabonnement.

Annonse

Hva er de beste mobilabonnement leverandørene?

  27.08.2017, 18:41

Norge har mange mobilabonnement leverandører å velge mellom, det kan fort bli vanskelig å sammenligne disse for å finne beste abonnementet. Tre av de mest imponerende og populære er Icenet, Telia mobilabonnement og Komplett Mobilabonnement. Hvis du er interessert i å få mye for pengene når det kommer til mobilabonnement, bør du vite at det å sammenligne selskapene vi nettopp snakket om, vil være en god måte å gjøre det på.

Nøkkelen til å få tilgang til abonnement som er virkelig riktig, er å se på alle alternativene. Toppleverandørene tilbyr flere forskjellige abonnementer til sine kunder. Du kan velge en plan som har riktig mengde data og et passende antall minutter. Det er veldig viktig å være realistisk om din egen bruk og hvor mange minutter (og hvor mye data) du trenger, om du planlegger å bruke mobiltelefonen i utlandet eller ikke osv..

Noen mennesker kjøper enkleste abonnementer som har mindre mengder data og minutter, og deretter angrer på det senere, fordi de ender opp med å betale ekstra kostnader når de overskrider tillat data mengde. Det er ofte smartere å velge dyrere mobilabonnement. Ja, du må betale litt mer, men du vil minimere risikoen for ekstra gebyer, noe som kan bli ganske dyrt, dermed ender du opp med billig mobilabonnement likevel.

Hvordan velge den beste mobilabonnementen

  08.03.2017, 11:00

Prøver du å finne den beste mobilabonnementet? Vel, "best" er faktisk subjektive: det vil helt avhengig av din spesielle bruk og preferanser som en mobiltelefon forbruker. Hvis du er klar til å endre mobilabonnement leverandører eller søke om en ny plan, her er en rask guide på hvordan å være smart i å velge den mest ideelle mobil plan for deg.

Hvorfor kjøpe ulåst mobiltelefoner?

  06.03.2017, 20:58

Med så mange mobilabonnement tjenesteleverandører er det noen ganger vanskelig å bestemme hvilken du skal velge. De friste med super-hyper økonomiske planer med beste telefoner å velge mellom med hvert abonnement. Problemet er imidlertid at når du kjøper en mobiltelefon fra en operatør, kan du ikke bruke den med annen operatør sin SIM-kort. Telefonenen er låst til den operatøren du kjøpte den hos.
Annonse