Hvorfor kjøpe ulåst mobiltelefoner?

06.03.2017, 20:58

Med så mange mobilabonnement tjenesteleverandører er det noen ganger vanskelig å bestemme hvilken du skal velge. De friste med super-hyper økonomiske planer med beste telefoner å velge mellom med hvert abonnement. Problemet er imidlertid at når du kjøper en mobiltelefon fra en operatør, kan du ikke bruke den med annen operatør sin SIM-kort. Telefonenen er låst til den operatøren du kjøpte den hos.

Det er folk som vil tilby deg låse opp telefonen, men denne tjenesten vil gjøre garantien ugyldig, og hvis noe går galt, er du igjen med en ødelagt telefon, og et SIM-kort som du ikke kan bruke. I tillegg attraktive telefoner, smarttelefoner, er tilgjengelig på attraktive priser bare med dyre mobil abonnementer.

På den annen side, det er folk som ønsker å kontrollere sine utgifter og kjøper forhåndsbetalte telefonkort. Og igjen, kan du kjøpe et startsett fra hver operatør der ute, men så igjen du er bundet til kun denne drifts tjenester, fordi telefonene er låst. Så hvis du noen gang ønsker å endre operatør, vil du ikke være i stand til å bruke sin mobiltelefon med en annen operatør SIM-kort.

Her er der ulåste telefoner kommer inn i bildet. Hvis du bare vil ha en grunnleggende abonnement og frihet til å endre operatører når abonnementet utløper, kan du vurdere å kjøpe en ulåst mobiltelefon. Hvis du vil ha forhåndsbetalt tjeneste, og igjen valgfrihet, bør du tenke på å kjøpe en ulåst telefon, også.

Hva er fordelene? Først av alt, valgfrihet. Med en ulåst telefon du er i stand til å kjøpe en grunnleggende abonnement og SIM-kort fra alle operatører, og nå når du overfører et tall er ikke en stor avtale, kan du alltid ha de beste tilbudene på abonnement, år etter år. Det samme gjelder for forhåndsbetalte tjenester.

Dernest, du kjøper telefonen du vil uten binding selv i mange år med dette, eller at mobiltelefonen operatør. Når du ønsker en anstendig telefon med et mobil abonnement, enten du har å velge en dyr mobilabonnement eller en billig mobilabonnement. Kjøpe en ulåst telefon, kan du fritt til å velge abonnement, deres varighet, og operatører på samme tid.

For det tredje, vet du hvor mye du betaler for telefonen. Normalt kan du si at du alltid vet hvor mye du betaler for telefonen, men er det sant? Tenk deg at du signere en kontrakt med en operatør, og den månedlige abonnement prisen er 550kr , og du får en telefon som koster 4500kr på det åpne markedet. Med abonnement, er den din for 1kr OK, 4999kr i lommen. Men når du analyserer dine regninger, kan du se at ut 550kr abonnement, du virkelig utnytte, har kun kr 350 verdt av tjenester. Det betyr 200kr går opp i røyk måned etter måned ... Kontrakten er på 1 år. 550 x 12 = 6600kr. Dette er den reelle prisen du har betalt for telefonen, som - for øvrig - blir utdatert etter et år. Med en ulåst telefon, vil du alltid være i stand til å velge en kontrakt som passer for deg på alle måter, og endre telefon hver gang du ønsker det.

Og den eneste oppfattes ulempen er at ulåste telefoner for salg på det åpne markedet kan være dyrt å kjøpe, men den friheten de tilbyr er verdt det uten tvil.

Del artikkel:


BloggiShop

Relaterte artikler