Hva er de beste mobilabonnement leverandørene?

27.08.2017, 18:41

Norge har mange mobilabonnement leverandører å velge mellom, det kan fort bli vanskelig å sammenligne disse for å finne beste abonnementet. Tre av de mest imponerende og populære er Icenet, Telia mobilabonnement og Komplett Mobilabonnement. Hvis du er interessert i å få mye for pengene når det kommer til mobilabonnement, bør du vite at det å sammenligne selskapene vi nettopp snakket om, vil være en god måte å gjøre det på.

Nøkkelen til å få tilgang til abonnement som er virkelig riktig, er å se på alle alternativene. Toppleverandørene tilbyr flere forskjellige abonnementer til sine kunder. Du kan velge en plan som har riktig mengde data og et passende antall minutter. Det er veldig viktig å være realistisk om din egen bruk og hvor mange minutter (og hvor mye data) du trenger, om du planlegger å bruke mobiltelefonen i utlandet eller ikke osv..

Noen mennesker kjøper enkleste abonnementer som har mindre mengder data og minutter, og deretter angrer på det senere, fordi de ender opp med å betale ekstra kostnader når de overskrider tillat data mengde. Det er ofte smartere å velge dyrere mobilabonnement. Ja, du må betale litt mer, men du vil minimere risikoen for ekstra gebyer, noe som kan bli ganske dyrt, dermed ender du opp med billig mobilabonnement likevel.

 

Mobilabonnement eller kontakt kort


De fleste i Norge, bruker mobilabonnement, hvor man betaler fast sum hver måned. Det finnes også kontakt kort hvor du fyller på saldo først. Dette er de to hovedkategorier av mobiltjeneste, og begge har sine fordeler og ulemper.


Slik får du mobilabonnement


Det er mange steder hvor du kan bestille nytt mobilabonnement, vi anbefaler sammenligningstjenester som comper.no. For eksempel tilbyr kiosker i kjøpesentre mobiltelefoner, abonnementer og kontant kort. Du velger en mobiltelefon, hvis du ikke allerede har en, og deretter får du et SIM-kort som du må aktivere.

Månedlige abonnement er bedre på langsikt. Du vil vanligvis kunne velge flere abonnementer hovedforskjellen er som regel antall GB data du kan bruke hver måned. Når du skal bytte mobilabonnement er det lurt å sammenligne mobilabonnementer før du gjør en beslutning, forbrukeretaten har en av markedets beste oversikt over billige mobilabonnementer. Når du sammenligner minst en trio av selskaper, bør du kunne finne den perfekte mobilabonnementet for deg.

Del artikkel:


BloggiShop

Relaterte artikler