Hvordan finne best telefonabonnement for deg

28.09.2017, 10:30

Enten du bor i Norge eller bare besøker, er en mobiltelefon en nødvendighet for alle. Når du søker etter de beste mobilabonnementene i Norge, står du mellom mange selskaper og telefonabonnement.

 


Velg riktig telefonabonnement


For å finne telefonabonnement, er det noen viktige ting å vurdere - ønsket betalingsplan og hvilke tjenester du vil at abonnement skal gi. Med mange av mobiloperatørene kan man generelt finne billige abonnementer og spesialpriser, avhengig av hvilke tjenester du søker etter.

Når det gjelder å ringe med mobiltelefonen, har norske selskaper gått over til ubegrenset antall ringeminutter og SMS. Dette er typisk for mange andre selskaper og telefonabonnementer i Europa.

For alle reisende som bare besøker Norge, kan telefonabonnementer også brukes sammen med telefonen hjemmefra. Med en telefon fra hjemlandet ditt vil du kunne motta og ringe, men vil bli belastet en betydelig sum for roamingavgifter. For reisende som ønsker å bruke mobiltelefonen til en betydelig mengde samtaler eller for besøkende som planlegger å bli i Norge en stund, er det bedre å få et norsk nummer med nytt telefonabonnement.Mobilabonnement eller Kontant-Kort


Når det gjelder å faktisk plukke mobilabonnementet, kan du velge mellom Kontantkort-alternativet hvis du ønsker å fylle opp saldo, eller du kan velge abonnement hvor du betaler månedlig. Å avgjøre mellom disse valgene avge av om du vil bruke telefonen ofte og hvilke tjenester du foretrekker.

Med Kontantkort-alternativet har du et norsk nummer hvor du betaler for så mye som du har brukt. Denne planen kan brukes med mobiltelefon fra hjemlandet, men du må sørge for at telefonen fungerer i Norge. Hvis det virker, må du kjøpe en Sim-kort med et norsk nummer og deretter installere i telefonen, samt aktivere sim kortet. Etter at du har mottatt det nye SIM-kortet og nummeret, må du registrere det nye nummeret. Ved registrering vil kortet bli aktivert og det kan deretter fylles med penger som du kan bruke til å ringe.

Mobilabonnement er bedre for de som bor i Norge eller planlegger å bli i lengre tid. Med disse abonnementene må du betale hver måned til mobilnettleverandøren din. Dette vil gi deg en ubegrenset mengde SMS-meldinger og minutter for å ringe. Abonnementsplaner gjelder imidlertid kun for personer som har lovlig arbeidet i Norge i tre år eller mer.

Hvis du prøver å finne den beste mobilabonnement, tenk på hvilke tjenester du trenger, hvor lenge du planlegger å bli og hvilken pris du håper å betale, deretter kan du bruke mobilabonnement test til comper.no.

Del artikkel:


BloggiShop

Relaterte artikler