BRYLLUPSDAGEN

13.08.2019, 18:00

25.05.2019 sa jeg JA til mannen i mitt liv, og heldigvis, sa han JA tilbake!

 

En dag jeg aldri kommer til å glemme! Ok, det er egentlig litt jug, fordi..for å være helt ærlig så sliter jeg med å huske store deler av den dagen! Nei, det var ikke grunnet stort inntak av alkohol, take it easy! Men fordi dagen var fylt med så utrolig amnge inntrykk! Man leser i mange bryllupsgrupper på facebook, at de som har stått brud, eller brudgom for den saks skyld, sier *Nyt hvert eneste sekund, for dagen går mye fortere enn du aner*. Jada, helt sikkert, tenkte jeg. Men vet du hva? Jeg kunne ikke vært mer enig! Vielsen kan jeg nesten ikke huske noen ting av. Jeg husker at jeg og min far gikk ned kirkegulvet, jeg husker jeg skalv, tårene trillet og jeg var så nervøs! Så husker jeg litt i det fjerne at det ble sunget noen sanger, så sa vi 'ja', og så skulle vi plutselig gå ut igjen som mann og kone. Altså, hæ? Var det alt? 
Heldigvis hadde vi alliert oss med 2 stykk som skulle filme, og det viste seg at vielsen var ikke over på 15 minutter som jeg har innbilt meg.. Vielsen var så vakker, og jeg satt å gråt da jeg så filmen første gang! Ja, jeg kan jo like gjerne innrømme det med en gang, jeg er en ekstremt følsom person, som gråter og blir rørt av så og si ingen ting! 

Hele dagen var helt fantastisk! Maten var helt fantastisk, underholdningen var utrolig, lekene som våre gjester hadde ordnet, var hysterisk morsomme, og enda en ting jeg er utrolig glad for at jeg ordnet, var stjerneskudd avskjed. Det var så flott! Våre gjester sto med tente stjerneskudd da jeg og min mann skulle forlate lokalet, det ble en vakker avlutning på en fantastisk dag!  Natten tilbragte jeg og min mann på en hotell suite, det var pyntet med rose-blader, frukt, deilig sprudlende og morgenkåper. Det var så godt å få sitte på terrassen på utsiden av suiten med min ektemann med et glass sprudlende, se utover på en fantastisk utsikt og bare være sammen. Så avslappende, og akkurat det vi trengte. Vi sa ikke ett ord, vi bare satt helt stille og lot hele dagen synke inn, og bare nøt det hele!

 

- MrsValle

Del artikkel:

BloggiShop