Santorini

18.06.2022, 07:05

Siste dagen på Naxos reiser vi alltid til Santorini. Vi synes dette er en bedre avslutning på ferien enn å stå opp midt på natta og være med på den 3, 5-4 timers lange båtturen med Aleksander, som vi også har gjort i flere år. Nå reiser vi med hurtigbåt til Santorini, og overnatter der. Da får vi en hel dag i Santorini, og vi kan stå opp neste dag og spise en god frokost, før vi blir hentet og kjørt til flyplassen.

Fra gylden sand på Naxos til varme småsteiner på svarte lavastrender med rullesten på Santorini, er overgangen litt stor for oss som er så glad i å bade. 

Santorini er en vulkanøy, og når vi kommer med båt ser vi byene Oia og Fira med hvite hus, samt små kapeller med blå kupler oppe i fjellsidene. Oia er kjent for sin helt spesielt vakre solnedgang, det er et veldig populæt utfartssted!

Vi overnatter på Maktris beach hotell, et koselig hotell på standpromenaden med veldig hyggelig betjening og god service. Om kvelden møtte vi søskenbarn Steinar og Elisabet, samt hennes søster med make, en trivelig gjeng! De anbefalte en kinesisk restaurant her på Kamari (på andre siden av gata for Irish Pub), og vi ble med dit. Restauranten serverte både gode mat og drikke, og vi hadde en veldig artig og trivelig aften sammen med

dem.

 

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler