Start

21.06.2017, 23:29

Har startet blogg. Dette litt fordi jeg føler det hjelper meg å klare dagene når jeg nå skal ned i vekt. Kanskje noen leser og vil heie på meg, legge att en komentar, eller og kanskje fortelle hvordan de gjør det om de går på NOKA.

Jeg begynte egentlig i helga som var. Bestemte meg for at nok var nok, jeg har vært feit i så mange år nå, og jeg vil tilbake til der jeg var for ca 10 år siden. SÅ gikk inn på nett og bestilte meg NOKA produkter som jeg skal leve på de neste ukene. Mandag reiste jeg til et kjøpesenter og kjøpte meg 2 pakker NOKA produkter, en med sjokoladeshake og middag Bolognesse :) så etter å ha spist et bedre måltid som skulle være det siste på en stund, så begynte jeg med en shake på kvelden.

Tirsdags morgen gikk jeg på vekta. 101,7 kg lyste mot meg, noe jeg IKKE er så happy for, men nå skal jeg ned. Målet mitt er å kunne komme meg ned til 70 kilo. Med min høyde på 169 cm over bakken, så gir dette meg faktisk en BMI på hele 35,6 som sier FEDME :( jeg liker dette ikke, og må gjøre noe med helsa mi.

I går tirsdag, og i dag onsdag har jeg levd på NOKA hele dagen. Kjenner jeg er sulten, men har jobbet mye ute med en platning jeg bygger, og tror at dette fysiske arbeide er grunnen for min sultfølelse i kveld. Jeg er flink å drikke vann, men når jeg tenker etter må jeg faktisk bli flinkere.

Jeg kommer kanskje ikke til å skrive noe her hver dag, men en oppdatering hver uke skal det bli :) så håper jeg får noen følgere, kanskje nye venner som er i samme situvasjon som meg og som kan komme med mange kode tips under vegs.

 

Mvh

Laila

Del artikkel:

BloggiShop

Relaterte artikler