Dag 4

23.06.2017, 12:32

Fredag og helg, DEILIGT :)

I dag er det dag 4 på noka. Tenkte jeg kunne oppsumere litt på hvordan de første dagen har vært.

Startet altså mandags kveld, men tirsdag var den første hele dagen med bare noka produkter, så da har jeg gjennomført 3 dager med noka. Dagene har gått greit, det kan jeg si med en gang. Tirsdag og onsdag eneste, så kjente jeg på veldig sult, men magen skal vel omstille seg, og å fra å ha spist både 4 og 5, kanskje 6 og 7 målstider for dag, så er jo det store endringer å gå ned til de 4 jeg har nå. Ikke store mengdene maten jeg inntar heller, men så lenge jeg vet jeg får i meg det jeg trenger av næring og vitaminer, så er det bare kjøre på med dette. I går torsdag så var jeg ikke sulten på samme måten. var på seinvakt på jobben, og hadde med meg middag (bolognesse) som jeg tilberedte der og spiste som lunsj. sleit veldig en liten periode, fordi jeg måtte servere middag til beboerene, og de fikk raspeballer, noe som er det beste jeg vet. Lukta slo mot meg, og rester var det rikelig av, så hadde så lyst på. Han jeg jobbet med tok seg litt mat, og lurte på om ikke jeg skulle ha, så da sa jeg det at jeg prøvde skjerpe meg. kan ikke spise nista jeg har med, samt middagsrester der, så han fikk ta det som var, og var det mere att, ja da måtte vi bare skynde oss rydde bort slik at jeg slapp sitte der og bli frista. Jeg kan si med en gang at jeg stod over, sta som jeg er, og så glad for at jeg klarte det. veldig stolt av meg selv. Når jeg kom hjem lagde jeg meg en sjokolade shake, og så gikk jeg og la meg.

I dag har jeg våkna med dårlig mage. vært på do sikkert 3 ganger, så sliter i hvertfall ikke med å få av meg noe. skikkelig sur mage har jeg. Er flink å drikke mye vann mellom måltidene, og så blir det jo litt kaffi. Prøver begrense kaffibruken, vil lære meg gode vaner med vanndrikkinga.

Ellers er jo det sanktans i dag, så skal avgårde seinere for å feire dette. Blir ikke grilling på meg i år, men kan jo bare være sosial for det om.

God helg!

Mvh

Laila

Del artikkel:

BloggiShop

Relaterte artikler