Dag 5

24.06.2017, 23:15

Tenkte jeg ville skrive litt om hva jeg spiser. Er jo ikke så mye, men er nok, for dagene går mye lettere nå, så da funker kuren til nå. Har kosa meg litt ekstra i dag siden det er lørdag.

Første del av frokost startet 8:15. våkna tidlig pga hoste, så da orket jeg ikke ligge lenger. Klokka 10:00 inntok jeg første måltidet. Det bestod av Denne liker jeg kjempegodt. Dattera mi ville smake en slurk, og holdt på å brekke seg, så ho er ikke like enig med meg at dette smakte noe godt. Men pytt pytt, så lenge jeg liker det, så er jo det dette som teller i mine øyner. 218 kcal

Videre har jeg drukket mye vann. Satser på å kutte litt på kaffidrikkinga mi, fordi jeg er dårlig på å drikke vann, og det kan fort bli bare kaffi. så fram til klokka 13:30 så vart det kun vann. Kjente ikke noe sult, men måtte en tur ut og gjøre noen ærend, så ville få i meg mat før jeg dro.

Lunsjen i dag vart kyllingsuppa. Har funne ut at egentlig spiller det ikke noe rolle hva av produktene jeg spiser, for er ikke store skildnaden når det kommer til kcalorier. 202 kcalVeldig smakfull og god. Jeg liker denne også godt, og den metter veldig bra. Har rota litt rundt på nettet og ser jo det at om man ønsker litt mere mat, så kan man tilsette kyllingfile. Det kommer nok jeg til å gjøre etter hvert, men nå i startfasen, så ønsker jeg ikke dette.

Middagen inntok jeg klokka 18:00 da hadde jeg en porsjon med Denne synes jeg er litt sterk på smak. Er ikke vond, så skal klare spise den, men tror nok at krydderet i den vil gjøre at jeg blir fort lei. Men en så lenge, så har jeg den i hvertfall hver 2 dag. 217kcal

 

Så var det kvels.. siden det er lørdag, så må jo jeg kose meg litt ekstra. Har i grunn drukket shake til kvels også, men i kveld spiste jegFantastisk god denne også :) og 232 kcal

Så nå sitter jeg her da, så fornøgd med dagen og maten. I morgen er det søndag, og da håper jeg formen min er litt bedre slik at jeg kan komme meg ut på en gåtur. Trenger trimme litt, og har ikke vært det store med dette siste 10 dagene pga forkjølelsen jeg har pådratt meg.

869 kcalorier er intatt i løpet av dagen ++++ hadde jo litt melk i kaffien, så har ikke telt med dette.

Ellers har jeg bestilt mere produkter og litt andre produkter som jeg vil teste ut. snart ferie, så burde jo bestille for en hel mnd, men venter til nermere 10 Juli og ser hva jeg trenger.

 

Mvh

Laila

Del artikkel:

BloggiShop

Relaterte artikler