Dag 15 på Noka og vegedag

04.07.2017, 07:18

Har helt glemt denne bloggen min. Kom på den nå på morgenkvisten, så er vel på tide å oppdatere litt. I dag er det dag 15 på nokadietten. SÅ rart at det er 14 dager siden jeg begynte, og at jeg klarer holde meg til kun nokaproduktene. Ingen utskeielser eller sprekker så langt, så det er bra. Kanskje jeg kan klare det denne gangen. Kan si at jeg sleit veldig på søndag. Da hadde jeg lyst på alt mulig, og jeg følte sulten gnagde meg så vanvittig. Tenkte på hjemmelaget pizza, på burgere og sjokolade, ja rett og slett på alt jeg ikke skal ha nå under slankinga mi. Men jeg stod over det, og dagen i går var så lett att.

Tror suget etter noe godt har med at jeg venter det måntlige. har ikke kommet enda, men er like om hjørnet. Da spiser jeg ofte mye mere en det som er normalt, 200 grams sjokolade kan gå ned hver dag og alikevel er suget etter noe mere der hele tiden. Kan til og med våkne på natta for å gå på do, for så å videre gå til kjøleskapet for å se om der er noe å putte i munnen. Er det rart jeg har blitt feit? Jeg er sikker på at bare med å ha spist normalt, fire ganger for dag og ikke noe snop eller søtt skulle fått meg ned i vekt gjennom året, men så er det dette med tålmodighet, det eier jeg bare ikke. må se raske resultater.

Så over til veginga mi da :) Da jeg starta var jeg 101,7 kg. Forrige tirsdag viste vekta 98,3 kg, så første uka hadde jeg gått ned 3,4 kg. Jeg strålte og var så klar for å fortsette dette.

Så var det i dag da. vekta viser altså 96,2 kg :) juhuuu, så denne uka har nedgangen vært på 2,1 kg. Gjett om jeg er glad. 5,5 kg borte på 14 dager, så fornøgd. Så da fortsetter jeg på uke3, så får vi se da om det blir fast 2 kilo hver uke. Håper det :)

Tok foresten bilder av meg selv forrige tirsdag. tenkte det er kjekt å kunne se fremgang og ikke bare lese om det. Bildene er tatt 1 uke etter oppstart og etter å ha gått ned 3,4 kg

Få med dere teksten på skjorta mi da :)

Så da får vi se da, om en kan se forandringer om en stund. HÅPER det :)

Del artikkel:

BloggiShop

Relaterte artikler