Line Langmo genser på 5 dager

21.09.2019, 21:59

1 kommentar

Når jeg skrev i forrige uke om mine april puslerier hadde jeg ikke regnet med å få ferdig enda en genser i april. Denne genseren hadde jeg tenkt å kose meg med utover sommeren, men når jeg begynte på mandag innså jeg fort at denne var superrask å strikke. Ja så fort gikk det at på fredag var min Line Langmo genser ferdig. 5 dager på en genser er ny personlig rekord for mitt vedkommende. 

Når det er sagt må jeg også legge til at selv om den gikk fort, må dette være en av de kjedeligste gensere jeg har strikket. Ikke spør meg hvorfor, men den krevde null utfordring, så kanskje det var en grunn. 

Den strikkes i glattstrikk og til slutt vrenges bolen og vrangsiden blir rettsiden. Problemet var bare at den var heller finere med glattstrikk enn riller. Etter litt fundering ble det likevel riller slik oppskriften er. Jeg strikket i de orginale fargene, og de er rett og slett nydelige samnen. Oppskriften var også superlett. Her kan man nesten strikke i blinda.

Jeg gjorde litt endringer til oppskrift, blant annet strikket jeg på pinne 8 istedetfor 9. Det er et tynt garn, så den blir fluffy nok med 8. Jeg laget den også 10 cm lenger enn oppskriften. Den skulle bare være 50 cm lang og det er i det korteste laget for meg. Jeg er 165 cm høy og når den ble 60 cm synes jeg den ble mer passelig. 

Da jeg skulle ta den på merket jeg nok en liten dum sak. Den klødde!!!  Det er irriterende med kløgensere, men jeg får bare ha noe langermet under. Det var årets dyreste strikketøy og jeg skal bruke den om den klør eller ei. 

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler