Skøyenbånd

28.10.2019, 18:46

Dette pannebåndet er så utrolig kjekt å strikke. Det blir så fint og det er så raskt gjort. En kveld så har du en superfin julegave. Det beste er at det går omtrent et nøste og mange ganger er det jo akkurat det en sitter igjen med etter et strikkeprosjekt. Et nøste som ikke kan brukes til noe nesten. Men, her kan det det. 

Jeg strikket på pinne 3,5 med garn som har en strikkefasthet på 22 masker på 10 cm. Jeg strikker ganske løst og tok utgangspunkt i den største størrelsen (12 år). Den ble da akkurat passelig til en voksen. Jeg dillet litt med å forstå oppskriften, men når jeg skjønte den var det egentlig ganske lett. Det ser bare så avansert ut. 

De små merkelappene i "skinn" kjøpte jeg på Etsy.com. Jeg søkte på labels for knitting og fikk opp mange typer. Det står handmade på og et lite nøste. Man bretter de rundt kanten og syr i hullene. Veldig greit og lettvint. Man kunne også kjøpe merkelapper med "Handmade by" og så sitt eget navn. Disse var mer kostbare og jeg valgte en enkel variant uten dette. De kom i pakker på 10 stk til ca 100- med frakt. Frakten er like dyr som merkene. De kom sågar rekommandert fra Polen. Vel, det tok bare en uke og jeg var veldig fornøyd med de. De gjorde seg veldig på pannebåndet.

Det beste er jo at oppskriften til dette pannebåndet er gratis på Raverly og heter ganske enkelt Skøyenbånd.

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler