Clemens by Drops design

08.11.2019, 10:34

2 kommentarer

Det er sjelden jeg hiver meg på en garnpakke fra enten Strikkemekka eller Garnius. Likevel ser jeg at det har sine fordeler og hvis man er nøye når de har tilbud så kan det virkelig lønne seg. Oppskrift og riktig garn tilsendt på døra er jo egentlig genialt. 

Jeg la merke til denne strikkepakken, Clemens genseren, på Strikkemekka en slik dag den var på tilbud. Jeg la den i handlekurven, men så gikk jeg ikke videre. Jeg fikk ikke levende fred den dagen. Hvor jeg enn var inne på nettet, facebook, instagram osv dukket den opp. Det er slik det blir når vi kikker på ting til salgs. Storebror ser deg !

Tilslutt gav jeg opp og bestilte pakken. Jeg ville strikke den til en svigerdatter. Hun er størrelse XS, men siden det ikke var i den størrelsen, ble det S. Jeg strikker ganske løst i tillegg så jeg var litt spent. Det var nemlig litt vanskelig å se om den ble passelig da man starter i halsen og strikker nedover. 

Mønsteret viste seg å være riktig en nøtt. Jeg satt noen timer og funderte og rekket opp før jeg tilslutt skjønte hvordan det skulle være. Det ser ut som fletter, men det er det ikke. Mønsteret var ikke bare en nøtt å skjønne - det tok VELDIG lang tid å strikke. Det var nesten sånn at jeg håpet den skulle bli for stor til svigerdatter så jeg kunne ha den selv. Jeg likte veldig godt høstfargen, og dette garnet klør overhodet ikke. 

Endelig var jeg ferdig med mønsteret og kunne kunne rase nedover med glattstrikk. Den har rillestrikk som forsiden, men man kunne vrenge arbeidet og strikke glattstrikk på baksiden. Det er veldig tungvint å sitte å strikke vrang en hel bol. Mine ermer tåler det i alle fall ikke.

Da den endelig var ferdig prøvde jeg den på. Den var akkurat passelig til meg og altfor stor til min spede svigerdatter. Jeg var i grunnen kjempeglad, for jeg likte den så godt og hadde lyst på den selv. Selv om den er litt tykk kan man fint bruke den inne for som sagt så klør den ingenting og er lett og luftig. 

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler