På tur til varmere vær! Dag 1, 13/1.2023

13.01.2023, 18:37

On the road again!

Endelig var dagen (eller skal vi si natten) kommet igjen, for at vi skulle reise til Spania! Bort fra snø, is, slaps og piggsko! Og i tillegg til godt klima - ned til et nyoppusset kjøkken!

Vi gleder oss!

Ja vi gledet oss såpass mye at vi orket ikke vente til det ble dag - vi pakket og dro avgårde klokken 02.00!

Her sitter vi i bilen sånn ca klokken 5.30 i det vi kjører inn i Gøteborg!

Målet var å nå København, ved Kastrup, der de er et fint stoppested, men siden klokken var bare 9 da vi kom dit fant vi ut at vi kunne kjøre videre, så lenge ikke sjåføren var altfor trøtt. Dagens etappe ble tilslutt Lørenskog - Padenstedt, Schleswig-Holstein!

Campingen vi landet på heter Campingplatz Forellensee og er helt OK å overnatte på. Litt dumt at de bare tar kontanter og ikke kort, men det gikk greit da. Vi betalte 34,50 Euro for en dag, inkludert strøm og tilgang til do og dusj.

Her er en oversikt over plassen. Vi ligger på det grønne jordet rett over nr. 4 på bildet. Dessverre har det regnet stort sett hele dagen, så det har ikke blitt så mange eller lange turer på hundene. Vi får håpe det blir bedre i morgen!

Det blir nok en tidlig kveld i dag og kanskje en ny morgenfugl-morgen i morgen? Da drar vi videre sørover - og er spente på hvor vi lander!

Del artikkel: Del på X


 #bobil   #camping   #tyskland 

Relaterte artikler